tweetalige kindervoorstelling "Bisteboel"


tweetalige kindervoorstelling "Bisteboel"
Muziektheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Festivals
Bibliotheek
Buurthuizen
Speel en pretparken
Friesland
€ 395 tot € 395
2 tot 6 jaar

Heeft u belangstelling voor meertaligheid en wilt u dit bij jonge kinderen ter sprake brengen? Dan is de kindervoorstelling "Bisteboel"misschien precies wat u zoekt!

Bisteboel is een beestachtig leuke een leerzame kindervoorstelling vol liedjes en kindertheater met special aandacht voor de Friese taal en cultuur. Een deel van de voorstelling is in het Fries. 

Bisteboel wordt gespeeld door Poppa.P en Sjoukje de Boer. Theatermaker en muzikant Poppa.P maakt al jaren leuke, frisse voorstellingen speciaal voor kinderen. Hij zingt vrolijke liedjes maar snijdt net zo makkelijk serieuze onderwerpen aan. Poppa.P geeft z'n publiek wel wat mee. Sjoukje de Boer is actief als actrice en theatermaakster. Zij heeft al verschillende kinderproducties geschreven en gespeeld. 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor peuters, kleuters en oudere kids.

Tijdens een voorstelling combineert Poppa.P z'n kinderliedjes met kindertheater. Een aansprekend thema loopt als rode draad door de voorstelling.
Poppa.P’s kinderliedjes zijn vrolijk en soms serieus. Plezier maken staat voorop. Maar hij gebruikt zijn optredens ook om serieuzere onderwerpen aan te stippen.

Op dit moment zijn er vijf voorstellingen. Ruwweg verdeeld over de basisschool groepen. Er is natuurlijk ook een speciale voorstelling voor feestelijke gelegenheden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, de kinderboekenweek en voor verstandelijk gehandicapte kinderen.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Delen