WATER .. voor nu en later


WATER .. voor nu en later
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Bedrijven
Camping en recreatie
Speel en pretparken
Theater
Friesland
€ 390 tot € 390
5 tot 9 jaar

WATER voor nu en later.. is een educatieve familievoorstelling speciaal voor kinderen van 5 tot 10 jaar . De voorstelling zit vol leuke liedjes en leerzame momenten.
Kinderen doen actief mee tijdens WATER voor nu en later.. en leren haast ongemerkt bij over waterthema’s uit de Leerlijn Water van het basisonderwijs. 

WATER voor nu en later.. wordt gespeeld door Poppa.P muzikale kindervoorstellingen. Theatermaker en muzikant Poppa.P maakt al jaren leuke, frisse voorstellingen speciaal voor kinderen. In WATER voor nu en later .. geeft hij z’n jonge publiek wel wat mee. www.poppap.nl

Deze nieuwe kindervoorstelling is een productie van de stichting Muzikale Kinderproducties (SMKP) uit Leeuwarden. Het doel van deze jonge stichting is het bevorderen van culturele activiteiten voor de jeugd in Noord Nederland. SMKP vindt cultuur het middel om kinderen kennis en vaardigheden bij te brengen. www.smkp.nl

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor peuters, kleuters en oudere kids.

Tijdens een voorstelling combineert Poppa.P z'n kinderliedjes met kindertheater. Een aansprekend thema loopt als rode draad door de voorstelling.
Poppa.P’s kinderliedjes zijn vrolijk en soms serieus. Plezier maken staat voorop. Maar hij gebruikt zijn optredens ook om serieuzere onderwerpen aan te stippen.

Op dit moment zijn er vijf voorstellingen. Ruwweg verdeeld over de basisschool groepen. Er is natuurlijk ook een speciale voorstelling voor feestelijke gelegenheden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, de kinderboekenweek en voor verstandelijk gehandicapte kinderen.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen