WATER .. voor nu en later van Poppa.P Liedjes & theater


Water voor nu en later is een verrassende en leerzame voorstelling over water, vol met uitvindingen, komische situaties, bijpassende liedjes en ingenieuze decorstukken.

In deze spetterende muzikale voorstelling draait alles om Professor P. De onderzoeker maakt een dijkdoorbraak mee. Zijn laboratorium gaat kapot gaat door de kracht van het water en hij besluit een dijk te bouwen. Wanneer de dijk staat en het water zich teruggetrokken heeft, vraagt de professor zich af waar het gebleven is. Hij gaat op onderzoek uit en tijdens zijn zoektocht leert hij van alles. Over de kringloop van water bijvoorbeeld. Zijn conclusie: water is altijd in beweging. Denk maar aan de regendruppel die  in zee valt en daarna als waterdamp weer opstijgt in de lucht. Zo maakt water heel wat bijzondere reizen. Reis je een stukje mee?

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Poppa.P doet muzikale kindervoorstellingen voor peuters, kleuters en oudere kids.

Tijdens een voorstelling combineert Poppa.P z'n kinderliedjes met kindertheater. Een aansprekend thema loopt als rode draad door de voorstelling.
Poppa.P’s kinderliedjes zijn vrolijk en soms serieus. Plezier maken staat voorop. Maar hij gebruikt zijn optredens ook om serieuzere onderwerpen aan te stippen.

Op dit moment zijn er vijf voorstellingen. Ruwweg verdeeld over de basisschool groepen. Er is natuurlijk ook een speciale voorstelling voor feestelijke gelegenheden! Ook zijn er speciale kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, de kinderboekenweek en voor verstandelijk gehandicapte kinderen.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;