Ik zie ik zie wat jij niet zag


Oke....
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is...

Daar! (wijst)

Waar?

Daar!

 

 

 

Klaar voor de start?
Af!

Daar gaan we, op de fiets, over wegen, zebrapaden en gevaarlijke kruispunten!
Onderweg maken we kennis met swingende leeftijdsgenoten, enthousiaste quizmasters en een deskundige BN-er.

Wat we allemaal te zien gaan krijgen, is iedere keer weer een verrassing!

 

'Ik zie, ik zie wat jij niet zag' is een theatraal verkeerseducatieproject voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs.

'Ik zie, ik zie wat jij niet zag' is een enerverende en energieke theatervoorstelling die goed aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen: dialogen en monologen worden afgewisseld met muziek, beweging, dans en verschillende scènes die de thematiek behandelen. In deze interactieve theatervoorstellingen vertellen we verschillende verkeersverhalen, waarbij het gedrag van de jongeren in het verkeer centraal staat en theatraal onder de aandacht wordt gebracht.
We dagen de leerlingen uit zelf op zoek te gaan naar hun eigen verkeersverhaal, om ze van daaruit te bepalen bij hun eigen gedrag in het verkeer.

Het verkeerseducatieproject 'Ik zie, ik zie wat jij niet zag' bestaat uit:
Een theatervoorstelling van ca. 60 minuten
Lesmateriaal ter voorbereiding op en ter verwerking van de voorstelling
Een handleiding voor de docenten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Plots! Theaterprojecten wordt geleid door Wendy van Schaik en is een jong en veelzijdig, professioneel theaterbedrijf.
Ze maakt, vaak in samenwerking met freelancers die in het theatervak werkzaam zijn, theatervoorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast geeft Wendy diverse theatercursussen voor een brede doelgroep. Plots! is niet alleen werkzaam binnen theater maar is, door nauw samen te werken met andere docenten, ook betrokken bij andere kunstdisciplines: dans, film en zandkunst. Binnen de zandkunst werkt Plots! samen met zandtekenaar Harm van Schaik.

 

VAN JONG TOT OUD

Plots! richt zich niet alleen op jeugdtheater, maar vindt het ook een uitdaging om een volwassen publiek mee te nemen in de wereld van verhalen, ontdekkingen en levensvragen. Samen verwonderd zijn over ontdekkingen die in verhalen te vinden zijn is een groot goed.Ook maakt Plots theatervoorstellingen op aanvraag, en geeft ze diverse theatercursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

PLOTS! VERTELLER VAN OUDE VERHALEN...

.....Verhalen uit een boek wat lang, lang geleden is geschreven door vaders, grootvaders, overgrootvaders, betovergrootvaders. Een boek wat ons nu nog zoveel te vertellen heeft!

De verhalen uit de Bijbel werken ontzettend inspirerend en zetten  tot nadenken en zo ontstaat er een oud verhaal in een nieuw jasje. Een verhaal dat Plots! graag wil delen door een vertelling met een zandtekening of een theatervoorstelling.Plots! heeft een aantal (jeugd) theatervoorstellingen ontwikkeld die behoren tot de verhalen uit het Grote Belangrijke Boek .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;