Stop!Licht!


Stop!Licht!
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Bibliotheek
Drenthe
€ 325 tot € 425
4 tot 7 jaar

O: Huh, ze blijven staan
R: Wat?
O: Ze rijden niet door
R: Wie?
O: De auto’s Ze rijden niet door Ben jij nog aan Rood?
R: Ik? Natuurlijk niet Groen is aan
O: Groen, ben jij wel aan? Groen? Groehoen?

Rood, Oranje, Groen… Samen wonen ze in het stoplicht. Samen zorgen ze dat de auto’s, de fietsen en de mensen die lopen op straat veilig kunnen oversteken. Maar dan gaan de dingen ineens anders dan normaal; er gaan dingen mis op de weg!

Stop!Licht! is een educatieve, humoristische voorstelling voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. In het toneelstuk wordt op een speelse wijze de functie van het verkeerslicht uitgelegd. Het biedt ruimte voor interactie met de kinderen, zowel voor, tijdens als na de voorstelling.

In het kader van verkeersveiligheidseducatie speelt Plots! Theaterprojecten de voorstelling Stop!Licht! voor de groepen 1,2 en 3 van het basisonderwijs. Bij de voorstelling wordt lesmateriaal aangeboden. Hierdoor kunnen de kinderen worden voorbereid op de voorstelling en het thema ‘verkeer’. Ook kan het lesmateriaal als verwerking gebruikt worden na de voorstelling.

 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Plots! Theaterprojecten wordt geleid door Wendy van Schaik en is een jong en veelzijdig, professioneel theaterbedrijf.
Ze maakt, vaak in samenwerking met freelancers die in het theatervak werkzaam zijn, theatervoorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast geeft Wendy diverse theatercursussen voor een brede doelgroep. Plots! is niet alleen werkzaam binnen theater maar is, door nauw samen te werken met andere docenten, ook betrokken bij andere kunstdisciplines: dans, film en zandkunst. Binnen de zandkunst werkt Plots! samen met zandtekenaar Harm van Schaik.

 

VAN JONG TOT OUD

Plots! richt zich niet alleen op jeugdtheater, maar vindt het ook een uitdaging om een volwassen publiek mee te nemen in de wereld van verhalen, ontdekkingen en levensvragen. Samen verwonderd zijn over ontdekkingen die in verhalen te vinden zijn is een groot goed.Ook maakt Plots theatervoorstellingen op aanvraag, en geeft ze diverse theatercursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

PLOTS! VERTELLER VAN OUDE VERHALEN...

.....Verhalen uit een boek wat lang, lang geleden is geschreven door vaders, grootvaders, overgrootvaders, betovergrootvaders. Een boek wat ons nu nog zoveel te vertellen heeft!

De verhalen uit de Bijbel werken ontzettend inspirerend en zetten  tot nadenken en zo ontstaat er een oud verhaal in een nieuw jasje. Een verhaal dat Plots! graag wil delen door een vertelling met een zandtekening of een theatervoorstelling.Plots! heeft een aantal (jeugd) theatervoorstellingen ontwikkeld die behoren tot de verhalen uit het Grote Belangrijke Boek .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen