De Zandschepper


De Zandschepper krabbelt, veegt, strooit met.. en tekent in het zand.


Als je goed kijkt zie je langzaam iets ontstaan. Door lijnen in het zand maakt deze zandtekenaar beelden, betoverende plaatjes en vertelt de Zandschepper een verhaal op een bijzondere manier.

Je raakt opnieuw verwonderd raken door een verhaal, hoe vaak ook vertelt!


De beelden geven de mogelijkheid om een nieuwe boodschap te vinden. Een boodschap gegeven in het zand.

De Zandschepper schept verhalen in het zand naar aanleiding van een thema, Bijbelverhaal , sprookjes, volksverhalen, verhalen die het verdienen om verteld te worden!

 

O.A.

  •  kerst - pasen- de schepping-Noach 
  •  sprookjes-volksverhalen

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Plots! Theaterprojecten wordt geleid door Wendy van Schaik en is een jong en veelzijdig, professioneel theaterbedrijf.
Ze maakt, vaak in samenwerking met freelancers die in het theatervak werkzaam zijn, theatervoorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast geeft Wendy diverse theatercursussen voor een brede doelgroep. Plots! is niet alleen werkzaam binnen theater maar is, door nauw samen te werken met andere docenten, ook betrokken bij andere kunstdisciplines: dans, film en zandkunst. Binnen de zandkunst werkt Plots! samen met zandtekenaar Harm van Schaik.

 

VAN JONG TOT OUD

Plots! richt zich niet alleen op jeugdtheater, maar vindt het ook een uitdaging om een volwassen publiek mee te nemen in de wereld van verhalen, ontdekkingen en levensvragen. Samen verwonderd zijn over ontdekkingen die in verhalen te vinden zijn is een groot goed.Ook maakt Plots theatervoorstellingen op aanvraag, en geeft ze diverse theatercursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

PLOTS! VERTELLER VAN OUDE VERHALEN...

.....Verhalen uit een boek wat lang, lang geleden is geschreven door vaders, grootvaders, overgrootvaders, betovergrootvaders. Een boek wat ons nu nog zoveel te vertellen heeft!

De verhalen uit de Bijbel werken ontzettend inspirerend en zetten  tot nadenken en zo ontstaat er een oud verhaal in een nieuw jasje. Een verhaal dat Plots! graag wil delen door een vertelling met een zandtekening of een theatervoorstelling.Plots! heeft een aantal (jeugd) theatervoorstellingen ontwikkeld die behoren tot de verhalen uit het Grote Belangrijke Boek .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;