Plots! Theaterprojecten

Plots! Theaterprojecten wordt geleid door Wendy van Schaik en is een jong en veelzijdig, professioneel theaterbedrijf.
Ze maakt, vaak in samenwerking met freelancers die in het theatervak werkzaam zijn, theatervoorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast geeft Wendy diverse theatercursussen voor een brede doelgroep. Plots! is niet alleen werkzaam binnen theater maar is, door nauw samen te werken met andere docenten, ook betrokken bij andere kunstdisciplines: dans, film en zandkunst. Binnen de zandkunst werkt Plots! samen met zandtekenaar Harm van Schaik.

 

VAN JONG TOT OUD

Plots! richt zich niet alleen op jeugdtheater, maar vindt het ook een uitdaging om een volwassen publiek mee te nemen in de wereld van verhalen, ontdekkingen en levensvragen. Samen verwonderd zijn over ontdekkingen die in verhalen te vinden zijn is een groot goed.Ook maakt Plots theatervoorstellingen op aanvraag, en geeft ze diverse theatercursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

PLOTS! VERTELLER VAN OUDE VERHALEN...

.....Verhalen uit een boek wat lang, lang geleden is geschreven door vaders, grootvaders, overgrootvaders, betovergrootvaders. Een boek wat ons nu nog zoveel te vertellen heeft!

De verhalen uit de Bijbel werken ontzettend inspirerend en zetten  tot nadenken en zo ontstaat er een oud verhaal in een nieuw jasje. Een verhaal dat Plots! graag wil delen door een vertelling met een zandtekening of een theatervoorstelling.Plots! heeft een aantal (jeugd) theatervoorstellingen ontwikkeld die behoren tot de verhalen uit het Grote Belangrijke Boek .

4 voorstellingen gevonden van Plots! Theaterprojecten

Muziektheater - Jona & co!

Jona & co!

Plots! Theaterprojecten
6 tot 100 jaar
€ 400 tot € 450
Basisschool (+8 meer)
Kindervoorstelling - Stop!Licht!

Stop!Licht!

Plots! Theaterprojecten
4 tot 7 jaar
€ 325 tot € 425
Kinderdagverblijf (+4 meer)
Christelijke voorstelling - De Zandschepper

De Zandschepper

Plots! Theaterprojecten
3 tot 100 jaar
€ 400 tot € 800
Basisschool (+8 meer)
Kindervoorstelling - Ik zie ik zie wat jij niet zag

Ik zie ik zie wat jij niet zag

Plots! Theaterprojecten
11 tot 14 jaar
€ 525 tot € 625
Basisschool (+1 meer)
;