Pien, Puk & Co. kindertheater


Pien, Puk & Co. kindertheater
€ 6 tot € 6
3 tot 9 jaar
Kindervoorstelling

Vanuit een zuidelijk stukje Nederland (provincie Limburg) willen wij ons kindertheater van Pien, Puk & Co. aan U voorstellen.

We bestaat uit enthousiaste acteurs die maandelijks nieuwe, originele kindervoorstellingen maken. We spelen van oktober tot en met april in ons eigen Sittardse theater. We maken 2 voorstellingen per maand en de doelgroep is kinderen van 3 tot en met 9 jaar en hun begeleiders. De voorstellingen vinden plaats op zondagmiddag, meer info is terug te vinden op de website pitboelteater.nl 

Voor basisscholen of grote groepen kinderen is het ook mogelijk om een (school)voorstelling of sinterklaasvoorstelling op maat te boeken. Ruim van tevoren contact opnemen is hierbij een pre!

 

Het concept;

* twee acteurs per voorstelling

* elke maand nieuwe voorstellingen vol spanning, ondeugd en humor

* na de pauze gelegenheid tot meedoen met ons meespeeltheater, waarbij alle kinderen actief mogen deelnemen

 

Tot ziens!?

Groetjes van ons Pien, Puk & Co team!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Pien, Puk & Co. kindertheater maakt kindervoorstellingen voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.

Een enthousiaste groep acteurs maakt steeds gloednieuwe kindervoorstellingen, waar altijd een grote hoeveelheid ondeugd aan in verwerkt is.

Voor de pauze is er toneelspel te zien, na de pauze is het tijd voor ons meespeeltheater, waarbij kinderen ook het toneel op mogen om mee te doen.

Laat je maar eens verrassen en kom eens een zondagmiddag naar ons theater!

Jullie zijn van harte welkom!

 

Veel groetjes van het Pien, Puk & Co. team

 

 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!