De Avonturen van Rocky & Sammy afl: In de dierentuin


De Avonturen van Rocky & Sammy afl: In de dierentuin
Kindervoorstelling
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Buurthuizen
Speel en pretparken
Utrecht
€ 250 tot € 300
4 tot 8 jaar

De avonturen van Rocky & Sammy is een reeks educatieve en culturele kindervoorstellingen geschreven door Peter Floor. Rocky en Sammy zijn twee dikke vrienden die altijd wel een avontuur beleven! Rocky is een zwarte labrador en is een echte goedzak, die houdt van lekker eten, slapen en avonturen beleven met Sammy. Sammy is een golden retriever, die altijd graag alles wil weten en ontdekken. Samen met hun baasjes beleven Rocky en Sammy de leukste, gekste en spannendste avonturen.

“In de dierentuin”

In de aflevering “In de dierentuin” krijgen de kinderen op speelse wijze informatie over de dieren zoals hun bijzonderheden, leefomgeving en specifieke kenmerken. Hieraan gekoppeld zijn de culturele aspecten die herkenbaar worden gemaakt door muziek. Naast muziek van Peter Floor bevat deze voorstelling tevens muziek van o.a. Antonio Vivaldi en Francisco Tarrega.

Spelers:

Verteller: Jonathan Floor

Jonathan is sporttrainer en heeft een ruime ervaring met het werken met kinder- en jeugdgroepen. Naast zijn sportieve activiteiten is hij actief als acteur. Zo speelde hij o.a. de rol van Christoph in “Frozen” en Amos “Cellofaan” Heart in “Chicago”. Hij weet vanaf het begin zijn publiek te boeien.

Gitarist: Peter Floor

Peter is gitarist en heeft een ruime ervaring in optredens voor diverse gelegenheden, zoals concerten, dinners en festivals. Als gitaardocent is hij, naast zijn prive-praktijk, verbonden aan Muziekonderwijs Midden Nederland in Amersfoort en doet hij schoolprojecten voor Globe CKC in Hilversum. Ook is hij actief als componist. Een aantal van zijn composities zijn te beluisteren geweest via Radio 4. In 2014 produceerde hij zijn meest recente CD “Living Waters” met eigen composities.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Peter Floor studeerde gitaar aan het Conservatorium van Hilversum. Naast dat hij actief is als gitarist is hij ook componist. Een aantal van zijn  composities zijn via de radio te beluisteren geweest. Peter heeft een grote passie voor Muziektheater en schreef een aantal voorstellingen voor volwassenen zoals "Het Paviljoen" (2011) en "Brieven aan Diego" (2012). Voor kindervoorstellingen schreef hij "De Avonturen van Rocky & Sammy". Een reeks avonturen over een zwarte labrador (Rocky) en een golden retriever (Sammy), die samen met hun baasjes de gekste, leukste en spannendste avonturen beleven. Ook is Peter actief als gitaardocent o.a. bij Muziekonderwijs Midden Nederland te Amersfoort en verzorgd hij schoolprojecten voor Globe CKC te Hlversum.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen