Pepernotenshow 2024


De drie pieten Lila Lees, Pippa Pepper en Jumpie beleven samen een spannend avontuur en kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. 

Geniale Gerrie is de uitvinder van de pepernotenfabriek van Sinterklaas, deze werkt echter niet zonder de gouden pepernoot… Maar wat nou als de gouden pepernoot verdwijnt?

Samen met de pieten moet er een oplossing bedacht worden voor Sinterklaas erachter komt. Misschien moeten we niet zo ver zoeken maar zit de oplossing in al het moois om ons heen? Zingen, dansen en doen jullie lekker mee met de interactieve show? Natuurlijk is ook Sinterklaas van de partij. 

Na de show is er de kans voor alle kinderen om op de foto te gaan met de Sint en de pieten. Wij kunnen, indien gewenst, door jullie aangeleverde cadeautjes uitdelen. Natuurlijk krijgen de kinderen ook nog wat strooigoed mee. Er is de mogelijkheid dat wij met een fotopiet jullie kant op komen. U ontvangt de gemaakte foto’s dan digitaal. U kunt er ook kiezen voor de optie zonder fotograaf, dan kunnen ouders of uzelf de foto’s maken.

Naast onze show komen wij met verschillende pieten (waaronder ook techniekpieten) naar uw bedrijf om een complete beleving aan te kunnen bieden. Wilt u naast de show ook een leuke pietenworkshop met diploma voor de kinderen? Wij denken graag met u mee. 

Wil jij deze leuke show boeken voor jouw bedrijf of instelling of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op via onderstaand formulier. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Het Sinterklaasfeest, één van de mooiste feesten van het jaar. En wij kunnen dit feest voor uw bedrijf nog magischer maken. Wij komen met een compleet verzorgd programma bestaande uit workshop en/of show en Meet and Greet en indien gewenst fotopiet naar jullie bedrijf. Wij denken graag met u mee dus mocht u mogelijkheden zien, maar niet exact weten wat u wilt laat het vooral weten. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;