Het Toverpennetje


 

De voorstelling is geinspireerd op het vroegere hoorspel. Het begint dan ook met voorlezen in een boek.

 

Drie jongens Bollebof, Pietje en Werner zijn onderweg. Avonturen beleven. Niet op de playstation, maar echt de wijde wereld in. 

Op een kwade dag wordt hun toverpennetje gestolen! Ze besluiten ernaar op zoek te gaan...en hiermee begint hun grote avontuur. het brengt de schrandere knapen in Afrika.Timboektoe! 

Ze belanden in het regenwoud, waar ze allerlei vreemde geluiden horen. Zijn het dieren? Via een onderaardse grot, een onbewoond (?) eiland en een zilverwitte zee met donkere haaien komen zij uiteindelijk met het toverpennetje weer thuis!

 

"Het toverpennetje " is een avontuurlijke reis van drie jongens. Het is een ode aan vriendschap, de schoonheid en kracht van de natuur, rechtvaardigheid en het besef van het belang van een veilige thuishaven.

 

 De Natuur

In de workshop die volgt grijpen we terug naar het verhaal, samen met de kinderen.  Allerlei dierengeluiden passeerden de revue. Daar gaan we mee aan de slag, en ook met de geluiden in de onderaardse grot, de storm op zee, het geruis van het water van de oceaan en natuurlijk ook met de ritmes van de oorspronkeleijke bevolking.

 

 

 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

 

Kindertheater PANDU maakt familievoorstellingen waarin muziek en mimespel centraal staan.

De voorstellingen zijn geinspireerd op het vroegere hoorspel.

Pandu bestaat uit twee spelers. De muzikant is een multi-instrumentalist en de acteur is behalve acteur ook een mime-speler, een beweger.

Een greep uit het programma: de droom van Zante Kastano, het toverpennetje, en de reis van Skip.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;