Krabat - Meester van de Zwarte Molen (7+)


Krabat - Meester van de Zwarte Molen (7+)
Muziektheater
Noord-Holland
€ 5 tot € 8
7 tot 12 jaar

In het duistere Koselmoeras werken Krabat en een groep andere jongens bij de meester van de zwarte molen. Ze zijn in de ban van zijn toverkracht. Het is heerlijk om in de zomer als een raaf door de hemel te vliegen, maar lang duurt dit geluk niet. Als het herfst wordt, ontdekt Krabat een gruwelijk geheim. Het lijkt onmogelijk om te ontsnappen tot hij diep in de nacht een meisje hoort zingen. Zij leert hem een kracht kennen die sterker is dan duivelse magie.

Een spannende en beeldende muziektheatervoorstelling over vriendschap en liefde, waarin musici, spelers en poppen de magische wereld van de zwarte molen tot leven brengen. Gebaseerd op het klassieke jeugdboek Krabat – Meester van de Zwarte Molen van Otfried Preussler. Ulrike Quade verbindt de gloednieuwe muziek van componist Leonard Evers, geïnspireerd op de eeuwenoude koortraditie uit Slovenië, de ontroerende poppen van de Sloveense kunstenaar Silvan Omerzu en een glasheldere tekst van Marcel Roijaards in een beeldende regie.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen