Enkele Reis Mars (6+)


Hoe klinkt buitenaards?
Drie, twee, één… het luchtruim in! Daar ga je, zwaaiend naar de aarde, op weg naar een nieuwe wereld. Door de dampkring heen, zonder zwaartekracht zwevend in het heelal. De reis is lang en zwaar, maar magisch en betoverend. Dan eindelijk: Mars, rood, kaal, leeg. Of toch niet? Vreemde, geheimzinnige dingen gebeuren. Hoe voelt, klinkt, ruikt het ongekende, hoe ziet het eruit? En is het echt voorgoed?

Calefax Rietkwintet maakte in seizoen 14-15 na het succes van De Muziekfabriek (winnaar van de Junge Ohren Preis 2012 voor beste muziekvoorstelling voor kinderen) met Enkele Reis Mars een nieuwe muziekvoorstelling bij Oorkaan, waarin zij alle rollen spelen. Dit keer met Dagmar Slagmolen als regisseur en onweerstaanbare muziek van Bach, Pärt, Schumann, Stravinsky, Zimmerman, Snoei, Hekkema, Alting en de grote onbekende meester van het Llibre Vermell.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;