De Kleine Kerstman (5+)


Elk jaar is de Kleine Kerstman als eerste klaar met het maken en inpakken van zijn cadeaus. En toch mag hij nooit mee met de grote Kerstmannen om alle cadeaus bij de kinderen te bezorgen. Omdat hij te klein is. Zelfs de kinderen zijn groter dan de Kleine Kerstman, zeggen de grote Kerstmannen. En zijn slee is maar een prutssleetje, vinden ze. Dus blijft de Kleine Kerstman alleen achter…

De Kleine Kerstman is geïnspireerd op de kinderboeken van Anu Strohner, met tekeningen van Henrike Wilson en muziek van Toek Numan. Verteller Joep Onderdelinden, de vier musici en regisseur Wil van der Meer maakten samen deze vrolijke en ontroerende kerstvoorstelling.

‘De Kleine Kerstman […] was een groot succes. […] Het verhaal klopte als een bus. De tekst was sprankelend en humoristisch, de muziek paste naadloos, topacteur Joep Onderdelinden was de verbindende factor tussen al deze elementen. […] Puur genieten.’ (Eindhovens Dagblad, 19.12.2011)

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;