Mijn jas is mijn huis (7+)


Het meisje Wies wordt op een nacht wakker in haar jas en ontdekt dat ze niet meer in haar eigen bed ligt. Haar jas is haar thuis geworden. Ze herkent niets, alles is leeg, is dit het einde van de wereld? Dan ontmoet ze een huis dat haar gedachten kan lezen, de kat Mr Robert en een mysterieus jongetje. Samen gaan ze op zoek naar de waarheid. Een sprankelende en ontroerende voorstelling met muziek van Edvard Grieg en Lavalu. Over het meisje Wies dat op een nacht wakker wordt in haar jas en ontdekt dat haar jas haar thuis geworden is.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Het Nationale Toneel breidt haar repertoire uit met jeugdtheater. Per 1 januari 2013 is Stella Den Haag met het Nationale Toneel gefuseerd tot NTjong.

Artistiek leider van NTjong is Noël Fischer. Zij heeft de afgelopen jaren als artistiek leider van BonteHond naam gemaakt als eigenzinnig theatermaker met een unieke signatuur.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;