De Pakjes vliegen door de Lucht


Jongleur Niels brengt een frisse en leuke kindershow in het voorprogramma van Sinterklaas. Als gastartiest heeft hij vijf jaar lang opgetreden aan voor van de cruiseschepen van Disney Cruise Line. Deze 8-voudig Guinness World Record holder laat in zijn show de meest ongelooflijke dingen zien. De show zit boordevol interactie, grappen en spectaculaire stunts zodat de aandacht geen moment verslapt.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Niels Duinker begon al op jonge leeftijd met jongleren en zijn passie bleef. Na een afgeronde studie aan de TU Delft heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Niels werkt nu fulltime als professioneel jongleur aan boord van de cruiseschepen van Disney Cruise Line, en voor instellingen en bedrijven door heel Nederland.

Niels heeft al een enorme ervaring opgedaan. Er zijn namelijk maar weinig artiesten die op hun 35ste jaar al in 40 verschillende landen hebben opgetreden, gastdocent zijn geweest aan de twee HBO-circusopleidingen in Nederland en regelmatig over de wereld vliegen om met zijn soloshow als headliner op te treden voor volle theaters van zo’n 750 zitplaatsen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;