Pindakaas met Sambal


Pindakaas met Sambal
Muziektheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Verstandelijke beperking
Buurthuizen
Speel en pretparken
Zuid-Holland
€ 750 tot € 1.500
3 tot 12 jaar

Een meedoevoorstelling o.l.v. fluitist Jan Erik Noske

In ‘Pindakaas met Sambal 2.0' laat Briza zien en horen dat verschillende culturen een smakelijke mix vormen! In deze muzikale meedoe-voorstelling worden de kinderen meegenomen op een wereldreis in eigen land: muziek uit o.a. Suriname, Spanje, Bolivia, Turkije, Marokko, Indonesië en Nederland, gespeeld mèt en vóór de kinderen, die hierdoor de smaak te pakken krijgen van dit multimix muziekfeest! Bekende en onbekende instrumenten en liedjes uit o.a. Zuid-Amerika zorgen voor een onvergetelijk muziekfeestje.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Briza is een muziektheatergroep die bijzondere maar ook leerzame musicals maakt voor de jeugd en waarin op een aansprekende wijze gebruik wordt gemaakt van 'live' muziek, een verteller, dans en video-animatie. In de voorstellingen zijn maatschappelijke thema's verwerkt als rode draad. Briza speelt veel voorstellingen in het Zeeheldentheater in Den Haag maar speelt ook op de scholen zelf.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen