Protest Met Een Staartje (4+)


Als haar koningin op sterven ligt omdat de mens gif blijft spuiten vindt een dappere chinese honingbij dat het genoeg is! Ze vraagt een aantal dieren die op de lijst van meest bedreigde diersoorten staan:
Een Maki uit Madagaskar, De Javaanse Neushoorn, Siberische Tijger en een Ijsbeer samen naar het vredespaleis te reizen om de mens aan te klagen. Onderweg ontmoeten ze ook nog een walvis. Bereiken zij het Vredespaleis om te protesteren?!

Gelukkig is er De Nationale Vogel. Juffrouw grutto, die ze wegwijs maakt. Middels spel, video animatie en liedjes wordt duidelijk wat voor gevolgen het gedrag van de mens heeft voor de aarde. Wat kunnen kinderen zelf doen om de natuur te redden?! Met humor, dans en live-muziek uit de hele (dieren)wereld in een prachtig uitgelicht decor.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Briza is een muziektheatergroep die bijzondere maar ook leerzame musicals maakt voor de jeugd en waarin op een aansprekende wijze gebruik wordt gemaakt van 'live' muziek, een verteller, dans en video-animatie. In de voorstellingen zijn maatschappelijke thema's verwerkt als rode draad. Briza speelt veel voorstellingen in het Zeeheldentheater in Den Haag maar speelt ook op de scholen zelf.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;