Goedemorgen Blue!


“Goedemorgen Blue!” is een kindervoorstelling van Mutante Kunst.

Blue is een meisje als ieder ander. Ze bekijkt de wereld met vriendelijkheid, tederheid en nieuwsgierigheid. Zij is kritisch, ondeugend, slim en ook lief. Op een ochtend ontwaakt Blue en ze duikt in de verborgen zee van haar ontbijt. Ze zwemt in haar
theekopje, ze danst met haar jurkje, en stelt ons voor aan magische zeewezens. Maar... haar dans wordt verstoord door het vuilnis in de oceaan. Ze neemt ons mee in een avontuur vol verrassingen en zet ons ook aan het denken.

*Geschikt voor kinderen vanaf 2 t/m 6 jaar oud*

Gemaakt door
Mutante Kunst:
Lucia Torchia
Melina Martin
Novi Indayani

Muziek:
Tristana Ferreyra
Pablo Traine

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

MUTANTE is een kunstbedrijf. We zijn drie vrouwen die een taak hebben om kunst te blijven maken. MUTANTE is een ontmoeting met collega's, ideeën, misstappen en mogelijkheden.

Wij staan open voor nieuwe voorstellen, talen, leden, reisgenoten,gastkunstenaars, vrienden. MUTANTE is een gulzig 'iets' dat zich uit alles voedt. MUTANTE verkent en leert verschillende disciplines en de relatie die deze hebben met de kunsten waarin wij ons specialiseren.

MUTANTE is een fysiek theater. Zelfs als we soms woorden gebruiken, de dramaturgie gaat verder dan de text. Beeldend theater dat naar het publiek toekomt buiten de grenzen van de taal. MUTANTE is het maken van een film, het schrijven van een gedicht en het ontwerpen van de kostuums. We geven belang aan de kleinste details, we proberen een kunstwerk in het kunstwerk te creëren. MUTANTE waardeert het
ambacht van de kunstenaar als een dagelijks werk, ervaring en leerproces.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;