De zussen De Vintsie


Leonna en Leonnie de Vintsie hebben de bouwtekeningen van een tijdmachine geërfd van hun over-over-over-over-over-over-over grootvader Leonardo. Maar het is wel een héél ingewikkeld ontwerp. Als de machine af is zal het ook getest moeten worden. Naar welke tijd in de geschiedenis gaan ze terug? En stappen ze weer op tijd in voordat de tijdmachine terugkeert?

‘De zussen De Vintsie’ is een interactieve voorstelling van ongeveer 50 minuten en kan gespeeld worden voor kinderen uit alle basisschool leeftijdsgroepen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

MoDo Theatervoorstellingen is een samenwerkingsverband tussen Helma Mulder en Thirza Wierenga. Naast het grote plezier dat ze belven aan het maken en spelen van kindertheater voorstellingen zijn ze ook nog Moeder en Dochter...
Hun stukken zijn interactief en hebben altijd een diepere boodschap. Ook vergeten ze het volwassen publiek niet dat meekijkt te betrekken in hun humor.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;