Vriendschap is te koop. Toch?

Vriendschap is te koop. Toch?

 Voor dit schooljaar zijn alle data vol. Boek nu voor schooljaar 2019-2020

Voorstelling: Vriendschap is te koop. Toch?

De voorstelling:

Iedereen heeft het erover. Vriendschap! Ja en als iedereen het erover heeft, dan kun je er vast ook geld mee verdienen. Zo denkt Peter ook en hij heeft dan ook een “Vriendschapswinkel” geopend. Je kunt bij hem vriendschappen kopen en allerlei malle artikelen die kunnen helpen om vrienden “te maken”. Helaas gaat het al snel mis en hij krijgt klachten. Gekochte vriendschappen blijken niet te deugen en allerlei producten werken niet. Peter gaat zelf dan maar alle artikelen en mogelijkheden testen.
Hij verkoopt dozen met puppies, armbandjes, vriendschapscoonnen.
Natuurlijk komt hij erachter dat vriendschappen niet te koop zijn en dat vriendschap niets kost. Ook leert hij dat iedereen mee mag doen met vriendschap. Ondanks dat zijn zogenaamde vriendenscanner iets anders zegt.

En wie leert hem dat dan? Daarvoor gebruikt hij het publiek en de hulp van kinderboeken.
Natuurlijk wordt er ook ene vriendschapsduet gezongen met iemand uit het publiek. Nu nog alleen de juiste woorden vinden.

Geschikt voor de groepen 1 t/m 8. Leerzaam, humor en meer. Een interactieve voorstelling waarin iedereen wordt uitgenodigd mee te denken en te doen. Met licht, geluid en een decor reist Peter Sterke met deze voorstelling door Nederland. Buiten Nederland in overleg.

 


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €560 – €1035
Duur voorstelling: 50 minuten
Speelvlak: 6 X 4 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.