Dijken vol met stroopwafels


Dijken vol met stroopwafels
Kindercabaret
Basisschool
Theater
Bibliotheek
Drenthe
€ 560 tot € 1.035
4 tot 12 jaar

Voor dit schooljaar zijn alle data vol. Boek nu voor schooljaar 2019-2020

Een evenementenorganisator had als opdracht een oer-Hollands feest te organiseren. Waarbij Nederland gepromoot zou worden voor iedereen in de hele wereld. Maar er is een probleem. Alle artiesten, sprekers etc. zijn opgehouden en ze komen niet. Wat nu? Hij besluit iedereen op de hoogte stellen, dat het programma iets is gewijzigd. Hij gaat zorgen dat alles opgenomen wordt en het gaat dus een opgenomen feest worden. Hierdoor kan hij zelf alles spelen en vertellen met behulp van de leerlingen.

De camera staat klaar en de opnames kunnen beginnen.

Hij speelt een dijkgraaf die komt vertellen over de polders in Nederland. Dat wordt natuurlijk een rommeltje. Een kind staat een molen te spelen, iemand moet zijn vinger in de dijk steken....

Uiteraard komt er nog veel meer langs. Een oud liedje, oud Hollandse spelletjes, een klompendans, koninklijk bezoek en nog veel meer.

Educatief, amusement en een heleboel lol.

Geschikt voor de groepen 1 t/m 8. Leerzaam, humor en meer. Een interactieve voorstelling waarin iedereen wordt uitgenodigd mee te denken en te doen. Met licht, geluid en een decor reist Peter Sterke met deze voorstelling door Nederland. Buiten Nederland in overleg.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen