Bibberbenen en blubberarmen


Bibberbenen en Blubberarmen

Kindervoorstelling, kindercabaret voor groot en klein.

De voorstelling: Bibberbenen en Blubberarmen

Of het nu een schaduw is, een kraakje of een beestje. Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in de spiegel kijkt schrikt hij van zichzelf. Een spreekbeurt geven geeft hem bibberbenen en als hij een bal moet gooien en iedereen kijkt, dan krijgt hij blubberarmen.

Elke dag je kasten checken, onder bed kijken, de gordijnen strak trekken...... Als je alles griezelig vindt dan is het lastig om uit je bed te komen. Peter is er dan ook helemaal klaar mee en geeft zich op voor de Griezelacademie. Als je alles gruwelijk eng vindt, dan moet je gewoon zelf gruwelijk eng worden.

Om op de griezelacademie te komen moet je de basisvaardigheden van griezelen kennen. Dus oefenen, oefenen, oefenen en oefenen. Griezelig lopen, gruwelijk eng dansen en vooral zelf niet bang zijn of worden.

O, en uiteindelijk eruitzien als een gruwelijke griezel. Of ben je dat stiekem al?

Een voorstelling die voor de onderbouw griezelig schattig wordt gespeeld en voor de bovenbouw gruwelijk eng. En natuurlijk veel lachen en meedoen. Voor iedereen leuk!

Met muziek, verhalen, dans, opdrachten en veel meer.

Wanneer u dit van te voren meldt, dan wordt er rekening gehouden met christelijke scholen of andere specifieke wensen. Neem voor meer informatie contact op.

Geschikt voor de groepen 1 t/m 8. Leerzaam, humor en meer.

Een interactieve voorstelling waarin iedereen wordt uitgenodigd mee te denken en te doen.

Met licht, geluid en een decor reist Peter Sterke met deze voorstelling door Nederland. Buiten Nederland in overleg.

 

Zie filmpje op eigen website.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!