Kerstvoorstelling: Het beste verhaal ooit verteld!


Kerstvoorstelling: Het beste verhaal ooit verteld!
€ 595 tot € 1.225
4 tot 12 jaar
Kerstvoorstelling
Kerst

kijk voor actuele beschikbaarheid op onze eigen website.  mijnsterkeproducties  nl

De kerstvoorstelling: Het beste verhaal ooit verteld! Dat is natuurlijk het kerstverhaal. Al meer dan 2000 jaar is dit verhaal bekend in vele vormen en in alle talen. Peter vertelt het verhaal zoals wij dat allemaal kennen. Daarnaast laat hij de verschillen met nu zien. Zouden Jozef en Maria nu nog op een ezel reizen en wat gebeurde er allemaal in de herberg waar ze aankwamen? Heeft er ooit iemand bedacht hoe de schaapjes zich voelden? Zij laten van zich horen. Uiteraard is er hulp nodig van het publiek.

In o.a. leuke liedjes komt iedereen aan het woord om zijn of haar deel van het kerstverhaal te vertellen. Eindigend met de geboorte van een kerstkind.

Een kerstvoorstelling met interactie, humor, een boodschap en het beste verhaal ooit verteld! Geschikt voor elke basisschool.

Een interactieve kerstvoorstelling waarin iedereen wordt uitgedaagd. Geschikt voor elke groep van het basisonderwijs, ouders en opa's en oma's.

Met licht, geluid en een decor reist deze voorstelling door Nederland.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!