Parel en Pablo - Schip Ahoi Sinterklaas

Parel en Pablo - Schip Ahoi Sinterklaas

Parel & Pablo ontvangen post van Sinterklaas. Hij wil graag bij ze op bezoek komen. Dat vinden Parel & Pablo natuurlijk erg leuk! Deze interactieve kindershow zit vol humor, piraten- en sinterklaasliedjes.

Is het boek van Sinterklaas veilig in de kluis?
Parel & Pablo hebben een kluis waar ze het boek van de sint veilig in opbergen. Maar plotseling valt de kluis in het slot! Zal het de piraten het lukken om de kluis op tijd open krijgen voordat sinterklaas iets in de gaten heeft?

Deze Sinterklaasshow is inclusief:

handpop papagaai
kleine lichtset
geluidsset tot 200 personen
decor groot: piratenship, achtergronddoek 6x2,5 meter, palmbomen (ook aan te passen naar kleinere locaties)

Sint en piet er ook bij boeken?
Vraag naar de meerprijs voor een Sint en 2 Pieten (tv-kwaliteit)

Reiskosten: inclusief 25 km vanaf Oldebroek, hierna € 0,35 per km.
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW.


Categorie: Sinterklaasvoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €650 – €750
Duur voorstelling: 45 minuten
Speelvlak: 6 X 3 X 3
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Michel van 't Ende Producties verzorgd entertainment, theaterproducties, evenementen, websites en mediavormgeving. Ons bedrijf is veelzijdig en professioneel.

Op onze website leest u alles over onze diensten en producten. Daarnaast treft u natuurlijk een uitgebreid portfolio. Omdat wij onze bezoekers en klanten graag op de hoogte houden van actualiteiten hebben wij een nieuwspagina waar regelmatig nieuwe items geplaatst worden. Vrijwilligers, acteurs, presentatoren, dansers en zangers kunnen zich bij ons inschrijven voor medewerking aan entertainment en theaterproducties.