Parel en Pablo - Schip Ahoi Sinterklaas


Parel & Pablo ontvangen post van Sinterklaas. Hij wil graag bij ze op bezoek komen. Dat vinden Parel & Pablo natuurlijk erg leuk! Deze interactieve kindershow zit vol humor, piraten- en sinterklaasliedjes.

Is het boek van Sinterklaas veilig in de kluis?
Parel & Pablo hebben een kluis waar ze het boek van de sint veilig in opbergen. Maar plotseling valt de kluis in het slot! Zal het de piraten het lukken om de kluis op tijd open krijgen voordat sinterklaas iets in de gaten heeft?

Deze Sinterklaasshow is inclusief:

handpop papagaai
kleine lichtset
geluidsset tot 200 personen
decor groot: piratenship, achtergronddoek 6x2,5 meter, palmbomen (ook aan te passen naar kleinere locaties)

Prijs: € 795 excl btw en reiskosten (€ 0,75 per gereden km vanaf Oldebroek en retour)

Sint en piet er ook bij boeken?
Vraag naar de meerprijs voor een Sint en 2 Pieten (tv-kwaliteit)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Welkom bij dé belevenis & entertainment expert van Nederland! Van ’t Ende Producties creëert sensationele theatershows, educatieve projecten, spraakmakend live-entertainment, en belevingsconcepten. Met veel enthousiasme, passie en toewijding verzorgen wij daarnaast ook merchandising, showtechniek, mascotte/merk activatie en het thematiseren van een park, gebied of ruimte. Dankzij de kracht van onze producties bezorgen wij uw doelgroep gegarandeerd een onvergetelijke herinnering die iedere verwachting zal overtreffen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;