Minivoorstelling : Opa`s avonturen


Ontdek het verhaal van Rinus en Melvin

Stap binnen in de wondere wereld van Rinus en zijn opa in onze interactieve kindervoorstelling, speciaal voor groep 1,2 en 3 tijdens de Nationale Voorleesdagen 2025.

Opa was vroeger een wilde neushoorn, zo sterk dat hij wel honderd boomstammen tegelijk kon optillen. Maar nu is opa oud en dommelt hij het liefst in de schaduw. Vandaag past hij op Rinus, die niets liever wil dan spelen en ravotten. Dit is precies wat Melvin ook heeft met zijn opa en dat verhaal vertelt hij je graag tijdens deze leuke mini voorstelling.

Beleef een hartverwarmend avontuur vol muziek en plezier, waar de kinderen actief aan kunnen deelnemen. Samen met Rinus en zijn opa ontdekken we dat ware kracht niet alleen in spieren zit, maar ook in liefde en wijsheid.

Details
* Speeldata : Vanaf 1 januari 2025
* Doelgroep: groep 1,2,en 3
* Duur voorstelling: 30 minuten 
* Maximaal aantal personen : 35 personen inclusief docenten

Tarieven**
Deze voorstelling is te boeken vanaf 2 voorstellingen van 30 minuten op 1 locatie per dagdeel:
2 x 30 minuten ; 550.00
3 x 30 minuten : 750.00
4 x 30 minuten : 950.00

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere mini voorstellingen op dezelfde dag.

Graag ontvang ik uw aanvraag om uw kinderen een leerzame en interactieve voorstelling aan te bieden.

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? nee, helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 45 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Helaas niet
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Melvin Kunst is een veelzijdige artiest en theatermaker met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen. Geïnspireerd door een verhalenverteller die voorstellingen op kastelen gaf, wist Melvin al vroeg dat hij op het podium thuishoorde. Tegenwoordig is hij niet alleen te vinden in zijn eigen shows maar ook als acteur in diverse (pret)parken. Zijn voorstellingen, vaak gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, zijn een mix van educatie en entertainment, waarbij thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod komen. Bezoekers loven Melvin’s energie, het sterke interactieve element, en de educatieve waarde van zijn voorstellingen. Of het nu een dorpsfeest, een familiefestival, of een schoolochtend betreft, Melvin weet zijn publiek altijd te boeien en mee te nemen in zijn verhalen, compleet met muziek, dans, en verrassende interactieve momenten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;