Een wereld vol muziek!


Een wereld vol muziek is een muzikale, interactieve en wonderlijke voorstelling vol verhalen, (meezing)liedjes en grappige momenten voor groep 1 tot en met 4. Kijk snel hieronder voor meer informatie!

Welkom in het Feesthotel van directeur Melvin, hier gebeurd altijd iets wat met avontuur te maken heeft!

Zijn opa Roger was vroeger wereldreiziger en met zijn eigen houten boot voer hij de wereld over. In al deze landen was zoveel muziek te horen en zijn opa vertelde Melvin al die verhalen vol leuke weetjes en wereldmuziek!
Ook kwam hij op deze reis veel mensen tegen die hij nog niet kende, nieuwe vrienden met nog meer verhalen!

Met Igor uit Noorwegen zagen ze samen het Noorderlicht, wat was dat ontzettend mooi! Kijk je mee?
Met Hendrik zag hij op de Zuidpool het witste wat hij ooit heeft gezien, namelijk de verschrikkelijk lieve sneeuwman..
Met Marbell zag hij samen een prachtige opera in Italië. Wat zit je hoog in zo`n groot theater…Gaaf! Misschien kan jij ook wel opera zingen :)

En zo heeft hij vele prachtige landen bezocht en die verhalen die Opa aan Melvin heeft vertelt komt Melvin aan jullie vertellen! Leerzaam, muzikaal, vrolijk en vol interactie! Verwonder je door alle verhalen vol groot toneelspel en diverse typetjes.

Praktische informatie:

Het speeloppervlak betreft mimimaal 5 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog vanwege het meegebrachte decor. Ook graag een vrije groep stroom op maximaal 10 meter van de speellocatie welke ik mag gebruiken. 

(Nieuw! Diverse pakket mogelijkheden)

Pakket 1 : Basis : €600.00/€900.00 inclusief btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een klein decor, geluid tot 200 personen en een technieker.

Pakket 2 : theater! €725.00/€1025.00 inclusief btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten in theatersetting met klein decor, geluid tot 200 personen ,front + tegenlicht, technieker en confetti!

Pakket 3 : Feest! €1000.00/€1300.00 inclusief btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een uitgebreider decor, geluid tot 400 personen, technieker, front en tegenlicht, special effecten en confetti. Aan het einde van de show krijgt ieder kind een kleinigheid mee naar huis.

Elke show extra op de dag zelf kost €300,00 euro. De reiskosten bedragen €0.21 cent per kilometer. Ook is het mogelijk de reiskosten uit te kopen per boeking voor €75.00.

Een review van mijn meest geboekte voorstelling : De Recycle Machine 

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)

Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten! 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ik ben Melvin Kunst, acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;