Sinterklaas komt als het sneeuwt!


Deze Sinterklaasshow is leuk als voorprogramma! Interactief, vol muziek en het echte Sinterklaas gevoel van samen feest vieren.

Vandaag ben je te gast in het Feesthotel van directeur Melvin en zijn opa Roger. 
Opa heeft Melvin altijd geleerd dat wachten tijd kost. Maar wachten duurt altijd zo ontzettend lang...
Waarop moet Melvin dan wachten? Opa heeft gezegd : pas als het sneeuwt komt Sinterklaas en dan krijg jij het mooiste cadeau van de hele wereld!

Maar het duurt zo ontzettend lang dat Melvin zelf wel gaat zorgen dat het sneeuwt! Zo kan hij eerder Sinterklaas vieren met zijn grote cadeau..
Wat hij ook probeert... het lukt maar krijgt Melvin zijn cadeau nog wel op tijd? En...gaat het nog wel sneeuwen voor Sinterklaas terug is naar Spanje?

Doelgroep: Iedereen die gek is op Sinterklaas!

Wat zijn de kosten?
Een voorstelling duurt ongeveer 35 minuten en is altijd inclusief klein decor en professioneel geluid tot 300 personen.

2 shows : €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere shows op dezelfde dag.

Succes met het invullen van het formulier! Ik breng graag mijn enthousiasme over tijdens een show op uw locatie!

Review 2023 :
Op 19 november heeft Melvin Kunst met zijn sinterklaasvoorstelling: Sinterklaas komt als het sneeuwt. Het voorprogramma verzorgt tijdens de Sinterklaasintocht in Loil (GLD). De boeking verliep goed na een mail hebben we telefonische het een en ander doorgesproken. Melvin kwam met leuke ideeën, maar begreep ook wat onze plannen waren tijdens ons jaarlijkse Sinterklaasintocht. Vanaf t moment dat Melvin op kwam was het een feest. Niet alleen de kinderen maar ook de ouders\/ verzorgers en opa\/oma konden niet stil blijven zitten en deden mee. Zelfs de allerkleinsten waren aan het klappen en dansen. Van het begin tot t eind, toen Sinterklaas op kwam, waren de kinderen door t dolle heen. Nadien hebben we ook zo veel positieve geluiden gehoord over de show. Wij als organisatie hebben ook erg genoten van zijn show en hopen hem terug te zien met een andere voorstelling in Het Hart van Loil.

Veel gestelde vragen:

- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Nee, helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 120 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Melvin Kunst is een veelzijdige artiest en theatermaker met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen. Geïnspireerd door een verhalenverteller die voorstellingen op kastelen gaf, wist Melvin al vroeg dat hij op het podium thuishoorde. Tegenwoordig is hij niet alleen te vinden in zijn eigen shows maar ook als acteur in diverse (pret)parken. Zijn voorstellingen, vaak gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, zijn een mix van educatie en entertainment, waarbij thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod komen. Bezoekers loven Melvin’s energie, het sterke interactieve element, en de educatieve waarde van zijn voorstellingen. Of het nu een dorpsfeest, een familiefestival, of een schoolochtend betreft, Melvin weet zijn publiek altijd te boeien en mee te nemen in zijn verhalen, compleet met muziek, dans, en verrassende interactieve momenten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Quirina Agerbeek op 22 december 2023 18:40
Als bestuurslid van een Politie Personeelsvereniging in Noord-Holland neem ik deel uit van de Sinterklaascommissie. Via de website Kindertheater.nl vond ik de voorstelling van Melvin Kunst. Vanaf kennismaking tot aan einde voorstelling was de communicatie gemakkelijk; helder en duidelijk. De voorstelling zelf was geweldig. De kinderen waren één en al oor. Er werd goed meegedanst en hard meegezongen. Het verhaal was goed te begrijpen. Wij konden vooraf en na de voorstelling gebruik maken van Melvin z’n professionele (geluids-) apparatuur. Dat was heel fijn! Melvin is uiteindelijk aanwezig geweest van 10 tot bijna 15 uur. Voor de voorstelling van 12:30 tot 13:10 uur. Dat is uiteraard met de op- en afbouw. Melvin gaf aan, dat hij de voorstelling “Sint komt als het sneeuwt”, reeds twee jaar gespeeld heeft en in 2024 een nieuwe Sinterklaasvoorstelling gaat schrijven. Hierdoor hebben we hem al een soort van gereserveerd voor onze Sinterklaasviering 2024! Melvin, graag tot volgend jaar, fijne feestdagen en een mooi creatief nieuw jaar gewenst.
door Julyet op 10 december 2023 23:41
Ik heb de voorstelling gezien bij de politie in Alkmaar en ik vond het heel leuk om naar te kijken. De interactie met de kinderen is leuk en de spanningsboog van de kinderen werd goed in de gaten gehouden. Beetje luisteren, beetje zingen en beetje bewegen. De show had een kop en een staart en duurde ook niet te lang. Goed gedaan !
door Simone de Groot op 26 november 2023 20:06
Op 19 november heeft Melvin Kunst met zijn sinterklaasvoorstelling: Sinterklaas komt als het sneeuwt. Het voorprogramma verzorgt tijdens de Sinterklaasintocht in Loil (GLD). De boeking verliep goed na een mail hebben we telefonische het een en ander doorgesproken. Martin kwam met leuke ideeën, maar begreep ook wat onze plannen waren tijdens ons jaarlijkse Sinterklaasintocht. Vanaf t moment dat Melvin op kwam was het een feest. Niet alleen de kinderen maar ook de ouders\/ verzorgers en opa\/oma konden niet stil blijven zitten en deden mee. Zelfs de allerkleinsten waren aan het klappen en dansen. Van het begin tot t eind, toen Sinterklaas op kwam, waren de kinderen door t dolle heen. Nadien hebben we ook zo veel positieve geluiden gehoord over de show. Wij als organisatie hebben ook erg genoten van zijn show en hopen hem terug te zien met een andere voorstelling in Het Hart van Loil.
door R Wiegers op 30 januari 2023 17:45
Een voorstelling waarin de hoofdrolspeler nog nooit Sinterklaas heeft mogen vieren gaf de kinderen de mogelijkheid te helpen om samen te ontdekken wat het Sinterklaasfeest nu eigenlijk is. Om vervolgens te horen van Sinterklaas dat het niet draait om de cadeaus maar het samen zijn met de mensen om je heen. Wat een bijzondere voorstelling met een leerzame boodschap! Ook vond ik de liedjes zeer origineel!
;