Sinterklaas komt als het sneeuwt!


Deze Sinterklaasshow is leuk als voorprogramma! Interactief, vol muziek en het echte Sinterklaas gevoel van samen feest vieren.

Welkom in het Feesthotel! Melvin heeft het hotel overgenomen van zijn opa, waarom? Het is hier altijd feest! Vandaag komt Sinterklaas op bezoek…tenminste dat zou de bedoeling zijn..
Pas als het sneeuwt komt Sinterklaas en dan krijg jij het mooiste cadeau van de hele wereld, dat is wat opa altijd gezegd heeft. Maar door de opwarming van de aarde sneeuwt het al jaren niet meer.

Het wachten duurt zo lang dat Melvin zelf wel gaat zorgen voor sneeuw, samen met jullie! Zo kan hij eerder Sinterklaas vieren met zijn grote cadeau..
Wat hij ook probeert... het lukt maar niet...krijgt Melvin zijn cadeau nog wel op tijd? Kom Melvin helpen in deze leuke show voor alle Sintfans!

Beschikbaarheid 2023 :
Maandag 20 nov t/m donderdag 23 nov
Zondag 26 november tot en met vrijdag 1 december
Zondag 3 december tot en met woensdag 6 december

Hoe krijg ik deze voorstelling op mijn locatie?
U kunt deze voorstelling boeken via het contactformulier. U vult hier in de naam van de locatie, uw eigen naam, de datum en de doelgroep.

Vervolgens zet u in de toelichting voor welke gelegenheid u de Recycle Machine wilt boeken, hoeveel shows u wenst en voor hoeveel gasten dit zal zijn.

Nadat ik uw email heb ontvangen zal ik zeer spoedig contact met u opnemen en zo alles met u doorspreken en dan kunt u ook vragen stellen rondom de voorstelling. Na akkoord ontvangt u een offerte met een looptijd van 14 dagen. Als u akkoord bent gegaan ontvangt u een factuur met een termijn van 30 dagen. De factuur dient vooraf betaald te worden. Als deze betaling binnen is, is alles rond en kom ik bij u een leuke voorstelling spelen!

Doelgroep: Iedereen die gek is op Sinterklaas!

Wat zijn de kosten?
Wij zorgen voor een mooie voorstelling die gespeeld kan worden op locatie tegen een goede prijs. Korting is enkel mogelijk bij het boeken van meer dan 1 voorstelling. 
Een voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en is altijd inclusief klein decor en professioneel geluid tot 200 personen.

3 shows : €275 per show
2 shows : €375 per show
1 show  : €575 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!

Succes met het invullen van het formulier! Ik breng graag mijn enthousiasme over tijdens een show op uw locatie!

Review 2022: door R Wiegers 

Een voorstelling waarin de hoofdrolspeler nog nooit Sinterklaas heeft mogen vieren gaf de kinderen de mogelijkheid te helpen om samen te ontdekken wat het Sinterklaasfeest nu eigenlijk is. Om vervolgens te horen van Sinterklaas dat het niet draait om de cadeaus maar het samen zijn met de mensen om je heen. Wat een bijzondere voorstelling met een leerzame boodschap! Ook vond ik de liedjes zeer origineel!

Veel gestelde vragen:

- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Nee, helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Waarom is een show €575 euro? De kosten als zzp-er beginnen al met een ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook is er rekening gehouden met de afschrijving van de apparatuur en het decor. De reiskosten zitten bij de prijs in (gemiddeld €60.00 euro) en naast alles zijn er ook kosten zoals de muziek, de repetitietijd, zangles, spellessen en helemaal onderaan moet er wat overblijven om van te leven en nieuwe shows te ontwikkelen.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ik ben Melvin Kunst, acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door R Wiegers op 30 januari 2023 17:45
Een voorstelling waarin de hoofdrolspeler nog nooit Sinterklaas heeft mogen vieren gaf de kinderen de mogelijkheid te helpen om samen te ontdekken wat het Sinterklaasfeest nu eigenlijk is. Om vervolgens te horen van Sinterklaas dat het niet draait om de cadeaus maar het samen zijn met de mensen om je heen. Wat een bijzondere voorstelling met een leerzame boodschap! Ook vond ik de liedjes zeer origineel!
;