De Recycle machine!


Een interactieve en leerzame show vol spel, muziek en fun!

Melvin neemt groep 1 t/m 6 mee naar Het Feesthotel. Ook in het feesthotel moet er soms gewerkt worden.
Vandaag gaat Melvin de rondslingerende spullen sorteren. En zo'n klus is toch veel leuker met z'n allen! Help jij ook mee?

In het hotel staat de Recycle Machine van opa Roger. Deze machine maakt al het oude opnieuw tot iets bruikbaar! Maar daar gaat het nu precies mis! Helpen jullie Melvin de Recycle Machine van opa Roger te herstellen? 

Dit verhaal zit vol interactie, muziek, samen zingen en leren over afval scheiden.
Recyclen dat moeten we tenslotte samen doen!

Voor een klein voorproefje : Bekijk in de video`s alvast het liedje “De Recycledans’ die we samen gaan zingen en dansen tijdens deze show!

Details
* Doelgroep: groep 1 t/m 6
* Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten (inclusief klein decor en professioneel geluid tot 200 personen)
* Speelvlak: 4 x 3 meter

Tarieven
3 shows: €375 per show
2 shows: €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!

Boeken
Ik kijk er met enthousiasme naar uit om bij jullie een fantastische ervaring neer te zetten!
Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)
Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Als er stroom is kan dat zeker!
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten over de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ik ben Melvin Kunst, acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows vol liedjes, interactie en leerzame momenten

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door VVV Sint Nicolaasga op 19 september 2023 12:38
Voor ons dorpsfeest Melvin gecontacteerd. De basischoolkinderen (groep 1-4) vonden het geweldig! Aanrader voor een leuke educatieve ochtend!
door Yasmine Berckmoes op 07 september 2023 07:17
De show geboekt voor een familiefestival. Door het enthousiasme deden alle kinderen mee en hebben we alleen maar positieve berichten gehoord van onze bezoekers. Een hele leuke show en zeker een aanrader voor een festival!
door Zascha Leegte op 29 augustus 2023 19:08
Ik zag de voorstelling op het Groede Familiefestival in Groede (Zeeland) Wat een interactieve en leerzame show over Recyclen. De kindjes waren zo schattig aan het meezingen en dansen! De kindjes vonden de "schone\' lucht (bellen uit de machine) zo leuk om mee te spelen! Je enthousiasme wordt hopelijk beloond in de vorm van meer mensen die deze show willen zien\/boeken!
door Sabine en Ise op 25 augustus 2023 11:14
Ik vind de energie super geweldig. Geweldig dat de kinderen zo lekker meegaan en zoals jij de kinderen mee opzweept echt helemaal tof! Het dansen en Recyclen is erg leuk en leerzaam!
door Gooitzen Veenstra op 21 augustus 2023 09:08
Echt gaaf en interactief Kinderen gingen uit hun bol
door Suzan op 14 oktober 2022 20:46
Onze groepen 1\/2 hebben genoten. Zeker ook geschikt voor kinderen uit groep 3 en 4. Veel afwisseling, interactie en beweging. Zeker de moeite waard! Bedankt!
door Mirthe op 13 oktober 2022 14:36
Super leuke kinder show! Zelfs als volwassenen werd ik af en toe mee getrokken in de leuke liedjes en dansjes. Er is veel om actief mee te doen en zo iedereen te blijven laten kijken. Het daagt uit en laat de kinderen ook een plekje in de spotlight hebben. En daarnaast ook nog leerzaam.
door Sabine Balster op 07 oktober 2022 07:24
Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z\'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!
;