Voorleesdagenshow - Het Feesthotel en het ( lieve ) monster


In het Feesthotel ben je van harte welkom om samen met directeur Melvin een groot feest te vieren! Deze keer vertelt en beleeft Melvin samen met jouw klas of school het verhaal over het lieve monster! Spannend...een beetje? Verwonderlijk, Ja!

Deze interactieve voorstelling vol humor, verwondering, leerzame momenten en liedjes is geschikt voor groep 1 tot en met groep 4 en duurt +- 40 minuten.
De voorstelling wordt versterkt gespeeld tot een publiek van maximaal 200 kinderen.
Benodigd speeloppervlak = 3 x 3 x 2.50 meter ( lxbxh )

Beschikbare speeldagen : 28, en 31 januari - 1,2,4 en 5 februari
Locaties : Heel Nederland!
Prijzen : de eerste voorstelling kost €375,00 inclusief btw en reiskosten ) De voorstellingen daarna kosten €175,00 ( inclusief btw en reiskosten )

Corona maatregelen indien van toepassing op dat moment : Melvin draagt bij binnenkomst een mondkapje en doet het mondkapje enkel af tijdens de opbouw/afbouw en tijdens de voorstelling op het podium. Er worden geen handen geschud en er zal 1,5 meter afstand gehouden tot anderen. Een zelftest vooraf thuis behoort tot de mogelijkheden. Het publiek zit op minimaal 1,5 meter afstand en Melvin zal niet het publiek in gaan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Ik ben Melvin Kunst, een entertainer, theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Ik neem mijn eigen decor mee en geluid tot en met 200 personen ( max 15 meter breed, 15 meter diep ) 
Grotere zalen ? Meer geluid is bij te boeken!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;