Kerst in het Feesthotel - Corona-proof! (1)


Directeur Melvin heeft een eigen Feesthotel en hij is al van kleins af aan dol op Kerst. Een waar feest voor iedereen!
Als je bij hem op vakantie komt wordt er tijdens Kerst groots uitgepakt met veel versiering, lekker eten en veel leuke dingen om samen te doen! 

Dit jaar heeft Melvin maar een wens...een witte kerst.Kom jij Melvin helpen om dit snel weer op te lossen?!

Speelperiode: maandag 6 tot en met zaterdag 30 december 2021 
Voor scholen is er de mogelijkheid tot het boeken van deze leuke show:

- Een 35 tot 45 minuten durende Kerstshow, €495 voor de eerste voorstelling, elke extra voorstelling kost €295,00 ( De tarieven zijn all inclusief )

Voor andere locaties-instellingen zijn er diverse mogelijkheden:
- Een 35 tot 45 minuten durende Kerstshow, €775 voor de eerste voorstelling, elke extra voorstelling kost €475,00. ( De tarieven zijn all inclusief )

Let op! 24, 25 en 26 december in overleg!

 

Corona maatregelen: Melvin draagt bij binnenkomst een mondkapje en doet het mondkapje enkel af tijdens de opbouw/afbouw en tijdens de voorstelling op het podium. Er worden geen handen geschud en er zal 1,5 meter afstand gehouden tot anderen.
De kinderen zitten op minstens 1,5 meter afstand tot Melvin en de interactie wordt zo aangepast dat iedereen kan blijven zitten.

Heeft u nog vragen omtrent Corona, neem gerust contact op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Ik ben Melvin Kunst, een entertainer, theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Ik neem mijn eigen decor mee en geluid tot en met 200 personen.
Meer geluid of licht is bij te boeken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;