Kerst in het Feesthotel


Directeur Melvin heeft een eigen Feesthotel en hij is al van kleins af aan dol op Kerst!
Als je bij hem op vakantie komt wordt er tijdens Kerst groots uitgepakt met veel versiering, lekker eten en veel leuke dingen om samen te doen!

Dit jaar is er iets verschrikkelijks gebeurd! De Kerstman heeft niet al zijn elfjes geteld die hij bij zich had tijdens zijn reis en nu zit er nog een opgesloten op kamer 111 terwijl er zoveel kado`s moeten worden uitgedeeld..Alleen is de Kerstman perongeluk de sleutels kwijtgeraakt..

Kom jij Melvin helpen om dit snel weer op te lossen?!

Speelperiode: maandag 6 tot en met zaterdag 30 december 2021 
Voor scholen is er de mogelijkheid tot het boeken van deze leuke show:

- Een 35 tot 45 minuten durende Kerstshow, €495 voor de eerste voorstelling, elke extra voorstelling kost €295,00 ( De tarieven zijn all inclusief )

Voor bedrijven en andere locaties zijn er diverse mogelijkheden:
- Een 30 minuten durende Kerstopwarmshow tot de komst van de Kerstman, €675,00 voor de eerste voorstelling, elke extra voorstelling kost €375,00. 
- Een 35 tot 45 minuten durende Kerstshow, €775 voor de eerste voorstelling, elke extra voorstelling kost €475,00. ( De tarieven zijn all inclusief )

Let op! 24, 25 en 26 december in overleg!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Ik ben Melvin Kunst, een entertainer, theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb!

Ik neem mijn eigen decor mee en geluid tot en met 150 personen.
Meer geluid of licht is bij te boeken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;