Piet redt het Sinterklaasfeest


Deze Sinterklaasvoorstelling is ieder jaar weer een groot succes! Piet is de grote held in dit stuk en redt het Sinterklaasfeest! Als de mijter van Sinterklaas is verdwenen weet Piet deze in een spannend en doldwaas sinterklaas-avontuur met een hele slimme list weer terug te krijgen. Deze voorstelling staat garant voor een spetterende sinterklaasbeleving in ouderwets echt poppentheater. Wees er vroeg bij want dit programma is meestal snel uitverkocht! Piet is van het "roetveegtype".

Max Verstappen is één van de bekendste poppenspelers van Nederland. Informatie over hem is o.a. te vinden op Wikipedia.

Bechikbaar van 12 november t/m 6 december. Prijs: € 590,- extra optredens: (zelfde dag/plek) € 275,- incl BTW. Reiskosten zijn € 0,45 p/km gerekend vanaf postcode 1019KN. Parkeerkosten boven € 10,- worden in rekening gebracht. Voor België en de waddeneilanden geldt een toeslag.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppenspeler / poppenmaker Max Verstappen uit Amsterdam speelt met zijn poppentheater op scholen, in kleine zalen, op kinderdagverblijven en op vakantieparken in binnen- en buitenland. In zijn gespecialiseerde atelier bouwt hij poppen voor tv producties, theatergezelschappen, musicals, attractieparken en commercials. Zijn vakmanschap is,
met ruim 25 jaar ervaring, volstrekt uniek!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;