Baas Boven Baas -Poppentheater Max Verstappen


Sprankelijk leuk, mooi en toch educatief poppentheater voor kinderen vanaf 5 jaar. Een stuk over helden, dappere daden, verzet en opkomen voor wie je lief is. Wat gaan de dieren doen tegen de bevers die in het sprookjesbos de baas willen spelen? Wat gebeurt er als éen diersoort als minderwaardig wordt bestempeld? Deze voorstelling werd gemaakt in opdracht van het platform WO2 (o.a. comité 4 en 5 mei) en een absolute aanrader voor wie wil genieten én iets leren. Nu actueler dan ooit!

Max Verstappen is één van de bekendste poppenspelers van Nederland. Informatie over hem is o.a. te vinden op Wikipedia.

Bechikbaarheid op aanvraag en in overleg. Prijs: € 590,- extra optredens: (zelfde dag/plek) € 275,- incl BTW. Reiskosten zijn € 0,45 p/km gerekend vanaf postcode 1019KN. Parkeerkosten boven € 10,- worden in rekening gebracht. Voor België en de waddeneilanden geldt een toeslag.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppenspeler / poppenmaker Max Verstappen uit Amsterdam speelt met zijn poppentheater op scholen, in kleine zalen, op kinderdagverblijven en op vakantieparken in binnen- en buitenland. In zijn gespecialiseerde atelier bouwt hij poppen voor tv producties, theatergezelschappen, musicals, attractieparken en commercials. Zijn vakmanschap is,
met ruim 25 jaar ervaring, volstrekt uniek!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;