Schatrijk


Schatrijk
Poppentheater
Basisschool
Verstandelijke beperking
Kerk
Zuid-Holland
€ 375 tot € 500
4 tot 12 jaar

Speciaal voor het thema ‘SchatRijk’ van de VakantieBijbelWeken in 2019 heeft Matthijs Vlaardingerbroek de gloednieuwe voorstelling ‘SchatRijk' gemaakt.

‘SchatRijk’ is een voorstelling over de discipelen die samen met Jezus op reis gaan en tijdens hun reis de grootste schatten ontdekken, namelijk de belangrijkste lessen die zij van Jezus geleerd hebben.

Eén voor één laten de discipelen hun mooiste ontmoeting met Jezus en hun grootste les aan de kinderen zien.

De vijf schatten die de discipelen op hun reis ontdekken: 

"God is bij ons."                                 -  het Bijbelverhaal van de storm op het meer
"God heet iedereen welkom."            -  het Bijbelverhaal van het zegenen van de kinderen
"God zorgt voor ons."                        -  het Bijbelverhaal van de wonderbaarlijke vermenigvuldiging
"God maakt alles nieuw."                   -  het Bijbelverhaal van de Samaritaanse vrouw
"God vindt ons waardevol."               -  het Bijbelverhaal van de Romeinse hoofdman

Met als eindconclusie: “Als je ontdekt wie Jezus voor je is, ben je pas echt SchatRijk!”

Hele nieuwe poppenacts

Het is een hele leuke, grappige en mooie voorstelling van ongeveer een uur. Natuurlijk is ook de buikspreekpop Henkie weer van de partij. Hij is net terug van een reisje naar een museum, maar heeft per ongeluk een schat uit het museum meegenomen. Als dat maar goed afloopt...

Ook gaan we kennis maken met Arno, een gloednieuwe pop die in een prullenbak woont en dus nooit op reis kan gaan. Maar daardoor niet minder belangrijk is!

Goocheltrucs die het verhaal ondersteunen

Speciaal voor deze voorstelling is Matthijs druk bezig met het aanleren en oefenen van gloednieuwe goocheltrucs. Bij elk van de vijf schatten van de discipelen toont Matthijs een nieuwe goocheltruc die het verhaal ondersteunt en visueel maakt, zodat de kinderen deze lessen langer zullen onthouden!

Zoals altijd: leuk voor jong en oud!

Het is opnieuw een echte interactieve voorstelling geworden - veel kinderen mogen meehelpen op het podium. Leuk voor zowel jong als oud, met een hele goede Bijbelse boodschap!

‘SchatRijk’ is zeer geschikt voor een vakantiebijbelweek, een christelijke basisschool en voor kerken en gezinsdiensten.

Matthijs speelt deze voorstelling vanaf de zomervakantie 2019.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerboek verzorgt leuke voorstellingen met een Bijbelse boodschap, geschikt voor alle leeftijden van de basisschool. Hij laat met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs Bijbelverhalen tot leven komen in een interactieve, humoristische, afwisselende voorstelling, waarin kinderen mee mogen schitteren in een act.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen