Op Reis


Een interactieve voorstelling voor onderbouw en bovenbouw

 

Verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerbroek schreef een voorstelling met een Bijbelse boodschap, geschikt voor alle leeftijden van de basisschool. Hij laat met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs Bijbelverhalen tot leven komen in een interactieve, humoristische, afwisselende voorstelling, waarin kinderen mee mogen schitteren in een act.

 

Deze voorstelling gaat over de discipelen die samen met Jezus op reis gaan en tijdens hun reis de grootste schatten ontdekken, namelijk de belangrijkste lessen die zij van Jezus geleerd hebben. Eén voor één laten de discipelen hun mooiste ontmoeting met Jezus en hun grootste les aan de kinderen zien.

 

De vijf schatten die de discipelen op hun reis ontdekken:

 

"God is bij ons."                                 -  het Bijbelverhaal van de storm op het meer

"God heet iedereen welkom."          -  het Bijbelverhaal van het zegenen van de kinderen

"God zorgt voor ons."                        -  het Bijbelverhaal van de wonderbaarlijke vermenigvuldiging

"God maakt alles nieuw."                  -  het Bijbelverhaal van de Samaritaanse vrouw

"God vindt ons waardevol."              -  het Bijbelverhaal van de Romeinse hoofdman

 

Bij elk van de vijf schatten van de discipelen toont Matthijs een goocheltruc, die het verhaal ondersteunt en visueel maakt, zodat de kinderen deze lessen langer zullen onthouden!

 

Hierom heen speelt het verhaal van zijn buikspreekpop Henkie, die net terug is van een reisje naar het museum het Louvre in Parijs en daar per ongeluk het bekendste schilderij uit het museum heeft meegenomen. Als dat maar goed afloopt...

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerboek verzorgt leuke voorstellingen met een Bijbelse boodschap, geschikt voor alle leeftijden van de basisschool. Hij laat met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs Bijbelverhalen tot leven komen in een interactieve, humoristische, afwisselende voorstelling, waarin kinderen mee mogen schitteren in een act.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;