Iedereen heeft een talent


Verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerboek verzorgt leuke voorstellingen geschikt voor alle leeftijden van de basisschool. Hij laat met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs verhalen tot leven komen in een interactieve, humoristische, afwisselende voorstelling, waarin kinderen mee mogen schitteren in een act.

In de voorstelling 'Iedereen heeft een talent' is Henkie, de buikspreekpop op zoek naar zijn unieke talent. Is hij een dierenverzorger of ligt zijn talent ergens anders? In een spannend verhaal over een aapje in het oerwoud (voor de onderbouw) en een humoristisch verhaal over zijn eigen schooltijd (voor de bovenbouw) laat Matthijs al schilderend zien, dat iedereen een talent heeft. 

Aan de hand van allerlei goocheltrucs, waar meerdere kinderen aan mee mogen helpen, ontdekken we dat talenten groeien, als je hiermee gaat oefenen. Of het nu om turnen, tekenen, voetballen of lezen gaat, als je oefent met je talent, gaat dit altijd groeien. Met een ontploffing aan het eind van de voorstelling vieren we dat de kinderen zoveel talent hebben, dat je dit echt niet kunt meten!

De voorstelling 'Iedereen heeft een talent!' is zowel geschikt voor de onderbouw, als voor de bovenbouw. Matthijs stemt tijdens het spelen de voorstelling op het juiste leeftijdsniveau af.

Het is een interactieve voorstelling, waarbij veel kinderen mogen helpen in het doen slagen van de trucs en in het goed tot stand laten komen van het verhaal.

Matthijs speelt zijn voorstelling graag in de school zelf, in plaats van in een theater. Hij is gewend om voor kleine groepen, als voor honderden kinderen tegelijkertijd te spelen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerboek verzorgt leuke voorstellingen met een Bijbelse boodschap, geschikt voor alle leeftijden van de basisschool. Hij laat met gebruik van buikspreekpoppen, objectlessen en goocheltrucs Bijbelverhalen tot leven komen in een interactieve, humoristische, afwisselende voorstelling, waarin kinderen mee mogen schitteren in een act.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;