theaterworkshop


theaterworkshop
Dagprojecten
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Drenthe
€ 750 tot € 1.250
4 tot 12 jaar

Workshop theater maken, voor basisschool of BSO

Met je groep, klas of hele school aan de slag om theater te maken!

Over een vooraf in overleg met de leiding/leerkrachten bepaald onderwerp of thema bedenken we (eventueel samen met de kinderen) een voorstelling per groep. Daarna gaat iedereen (in groepjes) met de eigen leerkracht/groepsleid(st)er, onder dramaturgische begeleiding van ons, aan de slag om die voorstelling vorm te geven. Wie speelt welke rol? Wat doe je dan? Wat zeg je dan? Hoe zie je er uit? Een liedje erbij? Welke attributen zijn er nodig? Moeten die nog geknutseld worden? Natuurlijk goed oefenen en dan: Alles bij elkaar voegen zodat er een voorstelling ontstaat. Laat de vaders en moeders en opa’s en oma’s nu maar komen kijken!

Op uw locatie bouwen wij met professioneel licht en geluid een heus theatertje. En wij nemen, in overleg, benodigde verkleedkleren mee.

Een beproefd concept, dat al vele malen door ons is uitgevoerd, met name voor alle groepn van een school. Door samen theater te maken leren de kinderen samen te werken, te durven, elkaar te helpen, de ander te waarderen en zichzelf te waarderen. Tijdens het wordingsproces valt ook voor de leerkrachten en/of groepsleiding heel wat te leren.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Kijk voor alle informatie over Marion Maters en haar muzikale kindervoorstellingen op www.marionmaters.nl. Kijk voor alle theater-op-maat mogelijkheden van Maters & roberti op www.maters-roberti.nl.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen