Goed genoeg!


Goed genoeg!


Hoe durf je jezelf te laten zien als je dat lastig vindt en net verhuisd bent? Voor God is iedereen waardevol en ook als je verlegen bent, kan God jou gebruiken als held.

Mila zit in groep 6 en is net verhuisd. In haar nieuwe woonplaats opent haar moeder een kringloopwinkel. Mila vindt het moeilijk om nieuwe vrienden te maken en is vooral te vinden tussen de spullen die in de kringloopwinkel gebracht worden. Ze beschouwt zichzelf eigenlijk een beetje als ‘tweedehands’.

Met de spullen in de kringloopwinkel beeldt ze zich vaak in dat ze iemand anders is. Iemand die knapper is en alles beter kan en veel vrienden heeft. Dan vindt ze haar oude kinderbijbel. Ze ontdekt dat de verhalen in de Bijbel over hele gewone mensen gaan, die met Gods hulp heldendaden verrichten.

In het verhaal van Gideon herkent ze zichzelf. En God had zelfs een plan met Gideon! Uiteindelijk bedenkt ze de naam voor de kringloopwinkel: Goed genoeg!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!