Lieve Soraida


Lieve Soraida
Meespeelvoorstelling
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Buurthuizen
Gelderland
€ 150 tot € 300
4 tot 12 jaar

Lieve Soraida


Lieve Soraida is een hele mooie manier om bekend te raken met het werk van Compassion. Om deze reden is het alleen mogelijk dit stuk te boeken waar ook volwassenen bij zijn. Ontdek samen met Lieve de waarde van naastenliefde.

Lieve besluit als ze wakker wordt om ‘te staken’ van school en een dag op haar kamer te blijven.
Omdat ze zich verveelt, bekijkt ze de map over het nieuwe sponsorkind van haar ouders: Soraida die op de Dominicaanse Republiek woont. In het begin denkt Lieve dat het heerlijk moet zijn om te wonen op een tropisch eiland. Maar samen met de kinderen in de zaal leeft Lieve zich in, in een dag uit het leven van Soraida. Zo ontdekt ze hoe het is om in armoede te leven.

Omdat Lieve graag iets wil geven aan Soraida besluit ze speelgoed in te pakken. Toch ontdekt Lieve dat het besste wat ze aan Soraida kan geven niet haar speelgoed is, maar dat liefde, gezondheid, de mogelijkheid om naar school te gaan en bovenal gebed de allermooiste cadeaus zijn.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen