BELLEN EN HET BEEST


Cultureel Erfgoed, Muzikale vorming en Nederlandse geschiedenis komen samen in een vrolijke show vol muziek en buikspreekkunsten!

Tijdens deze vrolijke voorstelling maken kinderen van 6 tot 12 jaar kennis met misschien wel één van de meest bijzondere muziekinstrumenten van ons land: de beiaard.

Samen met Lorre de papegaai, Rosa het stinkdier, Jip de handpop, mr. Monkey en haar kamerbeiaard laat beiaardier en buikspreekster Lydia Zwart kinderen op een onvergetelijke manier kennis maken met het Nederlandse klokkenspel. 
Een voorstelling vol muziek, interactie en pratende poppen. 

"Wat hebben wij met onze leerlingen genoten van deze voorstelling! Complimenten voor de vormgeving: veel afwisseling, humor, live-muziek en daarnaast ook nog informatief! Een echte aanrader.” CBS Eben-Haezer, Polsbroek.

Geschikt voor: groepen 3 t/m 8.
Max. 300 leerlingen.

Inclusief: kamerbeiaard, professionele geluidsinstallatie, verschillende buikspreekpoppen en decorattributen.
Speelduur: ca. 45-50 min.
Prijs:  € 315,- excl. 9 % BTW en eventuele reiskosten (afhankelijk van locatie). 

Een speelvlakte van 2x2 m. is gewenst. Verduistering is niet nodig. 

Een muzikale buikspreekvoorstelling over de beiaard en een geheimzinnig beest dat in torens woont…

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Lydia Zwart is buikspreekster en beiaardier. Met haar unieke voorstellingen laat ze jong en oud van dichtbij kennis maken met cultureel erfgoed, klassieke muziek en diverse andere onderwerpen. Kijk voor meer informatie op www.LydiaZwart.nl. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!