Jan Klaassen ontdekt de natuur


Jan Klaassen en de schat

Op een dag vind Jan Klaassen een schatkaart! Enthousiast gaat Jan Klaassen op zoek, hij droomt al over goud, zilver en bergen met diamanten. Daar zal hij Katrijn mee verrassen! Maar als de schatkaart eindigt in een veld vol bloemen raakt Jan Klaassen teleurgesteld. Alleen maar bloemen? Waar is de schat? Een vrolijk verhaal over de echte rijkdom van het leven.

Jan Klaassen en de verdwenen Zilver Reiger

Iedere dag gaat Jan Klaassen kijken naar de Zilver Reiger. Jan Klaassen geniet van dit prachtig dier en hij brengt hem af en toe een lekker visje. Maar op dag is de Zilver Reiger verdwenen. Verdwenen? Of is de Zilver Reiger gestolen? Een spannend avontuur in de poppenkast.

Twee vrolijke avonturen in de poppenkast vormen samen een voorstelling waarin de kinderen door de ogen van Jan Klaassen de natuur leren waarderen.

Duur voorstelling 40 minuten

prijs per voorstelling: € 475,00
2e/3e voorstelling op dezelfde locatie op dezelfde dag € 275,00 per voorstelling

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Na haar opleiding voor theaterdocent heeft Lisette van Gemert zich bij poppentheaterwerkplaats ‘de Proeve‘ gespecialiseerd in poppenspel. Sindsdien maakt en speelt ze visueel theater en straattheater, waarbij clownerie, fysiek theater, poppenspel,  maskerspel en acrobatiek elkaar afwisselen en aanvullen. Ze houdt van het directe contact en verbinding met haar publiek, met als doel om te verwonderen en ook een publiek dat niet vanzelfsprekend naar het theater gaat mee te nemen in de magie van het moment.
Lisette is als zelfstandig artiest en docent werkzaam bij festivals, evenementen, op scholen, en in kleine theaters. Op scholen speelt ze voorstellingen met lesbrief en workshop gecombineerd, zodat het jonge publiek niet alleen theater ervaart door te kijken, maar vooral door het daarna ook zelf te doen.
Grote gemene deler in de verschillende werkzaamheden is liefde voor het vak theater en om daarmee een verhaal te vertellen. Daarnaast houdt Lisette ervan om vanuit theater anderen iets te leren en een bijzondere ervaring mee te geven.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;