De verborgen kamer - Kinderboekenweek 2023


*Deze magische, fantasierijke en interactieve kindervoorstelling staat geheel in het thema van de kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis. 
meer informatie, speeldata en beeldmateriaal zal in de komende maanden worden toegevoegd. De kinderboekenweek loopt van 4 t/m 15 oktober 2023.
Reserveren is vanaf nu mogelijk. 


In de voorstelling De verborgen kamer gaan de kinderen op bezoek bij Meester-Goochelaar Lars van Tuijl.
Spannend, leuk en interessant nietwaar? Op bezoek bij een goochelaar! Maar niets is wat het lijkt...

Thuis is Lars het meest op zijn gemak. Trots neemt hij de kinderen mee in zijn fantasierijke avonturen en verhalen vol spanning, mysterie en geluk! Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Wat is hier aan de hand? Wat houdt Lars voor de kinderen achter? En is dit dan misschien een goochelaarsgeheim dat voor de verandering wel wordt ontrafeld...

In De verborgen kamer wordt op een subtiele wijze de koppeling gemaakt tussen leesplezier, educatie en entertainment. Het thema van de kinderboekenweek "Bij mij thuis" wordt op verschillende manieren verweven in de show. Van speels, grappig en vrolijk aan het begin tot zeer herkenbaar en realistisch aan het eind. Dit einde biedt tevens een mooie ingang om in de klas het gesprek over aan te gaan met de kinderen. 

De verborgen kamer is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!


De voorstelling:

* duurt +/- 50 minuten.
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor +/- 250 personen en op maat gemaakte decorstukken in thema.
* komt in een (groep 1 t/m 4) en bovenbouw (groep 5 t/m 8) variant. Deze verschillen inhoudelijk van elkaar.
* maakt leerlingen enthousiast over verhalen en boeken.
* kan meerdere keren opgevoerd worden (op dezelfde dag en locatie) voor een gereduceerd tarief.
* is geproduceerd met het oog op de kinderboekenweek 2023, maar is inhoudelijk ook uitermate geschikt voor elk ander moment in het schooljaar.

Prijzen:*
€495,-     (eerste voorstelling)
€200.-      (meerprijs voor een tweede voorstelling op dezelfde dag en locatie)
*excl. 9% btw

Tijdens de kinderboekenweek 2022 werd onze voorstelling "Het Gi-Ga-Groenste Bos!" maar liefst 20 keer opgevoerd in 2 weken tijd! Onder andere in: Oss, Eindhoven, Oirschot, Rossum, Alphen a/d Rijn, Vught, Dordrecht, Cuijck, Rosmalen, Heesch en Rhenen. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Lars is een graag geziene artiest op scholen/bso’s, (zomer)kampen en kinderevenementen. Zijn shows zijn uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsdag en de laatste schooldag. Maar ook tijdens de Kinderboekenweek en de Week van de Mediawijsheid sluiten zijn shows naadloos aan op het thema. Ieder jaar een nieuwe show!
Daarnaast ontwikkelt Lars zelfs educatieve shows waarin o.a. thema's zoals recycling/duurzaamheid, anti-pestgedrag en de ontdekking van het heelal centraal staan.

Tijdens de show zitten kinderen en hun begeleiders niet alleen op het puntje van hun stoel, ze doen juist veelvuldig mee! Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken! En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 300 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;