Het Gi-Ga-Groenste Bos!


Meester-Goochelaar Lars van Tuijl presenteert Het Gi-Ga-Groenste Bos.
Een beestachtig leuke en interactieve kindervoorstelling geheel in het thema van de kinderboekenweek 2022. 

In de rol van stoere ontdekkingsreiziger neemt Lars de kinderen mee op een tocht door het gi-ga-groenste (regen)woud van de wereld en al het moois dat zij te bieden heeft. Denk hierbij aan wilde dieren, nuttige survival tips en onvoorspelbare weersomstandigheden. Maar er is meer. Onderweg stuit Lars op gekapte bomen, vervuild water en gevaarlijke dierenvallen. De natuur is van slag en in gevaar… 

In Het Gi-Ga-Groenste Bos wordt op een subtiele wijze de koppeling gemaakt tussen leesplezier, educatie en entertainment. Interessante weetjes over het regenwoud worden versterkt door magische WOW momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!


De voorstelling Het Gi-Ga-Groenste Bos:


* duurt +/- 50 minuten
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor 300+ personen en  op maat gemaakte decorstukken in thema
* is uitermate geschikt voor de onder- en middenbouw (groep 1 t/m 5)
* maakt leerlingen enthousiast voor de wereld en de natuur om hen heen
* kan meerdere keren opgevoerd worden (op dezelfde dag en locatie) voor een gereduceerd tarief
* is geproduceerd met het oog op de kinderboekenweek 2022, maar is inhoudelijk ook uitermate geschikt voor elk ander moment in het schooljaar.

Prijzen:
€450,-     (eerste voorstelling)
€200.-      (meerprijs voor een tweede voorstelling op dezelfde dag en locatie)
*excl. 9% btw


Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Meester-goochelaar Lars van Tuijl is een graag geziene artiest op scholen en bso’s.

Bij feestelijke gelegenheden komen talloze versieringen tevoorschijn vanuit een wel hele kleine doos en natuurlijk mag ook een zwevende tafel niet ontbreken. Tijdens Sinterklaas, Kerst, Koningsdag en de Kinderboekenweek sluiten de shows naadloos aan op het thema en Lars levert zelfs shows waarin educatieve thema’s centraal staan.

De kinderen en hun begeleiders zitten niet alleen op het puntje van hun stoel, maar krijgen regelmatig de kans om mee te bewegen of zelfs te assisteren op het podium. En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem dus een terechte meester-goochelaar.

Na al die jaren weet Lars heel goed hoe met kinderen om te gaan en heeft hij tevens het geheim ontdekt hoe je kinderen stil kunt laten zitten om naar een goochelshow te kijken. Zijn geheim? Niet doen! Bij zijn shows doen kinderen veelvuldig mee. Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken!

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 400 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Annelot Willemse op 24 november 2022 08:48
Goede en duidelijke communicatie voorafgaand aan de show. Het thema Gi-Ga-Groen kwam goed tot zijn recht en er was een leuke interactie. Zowel kinderen als leerkrachten waren enthousiast. Zeker een aanrader!
;