"Droomzuchten"


"Droomzuchten"
Kindervoorstelling
Poppentheater
Muziektheater
Meespeelvoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Particulieren
Speel en pretparken
Kerk
Theater
Zeeland
€ 475 tot € 700
3 tot 7 jaar

Droomzuchten, een interactieve en muzikale voorstelling

Oetje Uil wil niet slapen, want hij heeft van die vervelende dromen. Wakkere dromen doen het ook, vindt hij. Slaapdromen zijn alleen voor lefsnurkers en toetwoelers! Oetje probeert zijn ogen zo lang mogelijk open te houden en bedenkt allemaal treuzelsmoesjes. Roos heeft ze allemaal al eens gehoord: zijn pyjama is op vakantie en zijn knuffel is ook nog niet moe... Dan valt Oetje toch in slaap en droomt hij over Brommetje Vlieg. Die weet heel veel leuke spelletjes. Maar zijn die wel zo leuk voor uiltjes? Oetje zou het liefst eens een jachtspelletje spelen en een muisje vangen. 'Bram, mag Oetje nu eens beslissen? Oeps... Brom natuurlijk.' Bram, het vriendje van Roos, kan er ook wat van! Steeds spelletjes bedenken die vooral leuk zijn voor Bram. Roos onderzoekt Oetjes dromenpad al spelend in haar slaapkamer, maar zijn de droomzuchten nu van Oetje of van Roos?

Vriendschap, sociale vaardigheden en dagelijkse rituelen uit de wereld van het jonge kind staan centraal.

 

Teaser: https://vimeo.com/248310559

Meer informatie en liedjes: https://www.lappielapstok.com/kindertheater/droomzuchten-1/

Ook te boeken als meespeelvoorstelling/workshop tot max. 30 kinderen.

Voorstelling t/m 75 toeschouwers, 475 all in. (incl. geluidsversterking, geen theaterbelichting - low budget variant)

Theatervariant op school incl. belichting in verduisterende ruimte t/m 100 kinderen. 700 euro. All in.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Bent u op zoek naar een originele invulling van uw (kinder)feest, evenement, festival of educatief project? Lappie Lapstok heeft heel wat recepten in haar keuken! Een beetje bellendril, een tic en een tac theaterstof en een frutseltje uit het husseltje. Even in de oven en verwonder je maar.

Lappie Lapstok verzorgt kinder- en straattheater, kunsteducatie en kinderanimatie. Voor zowel openbare als privégelegenheden.

 

Tijdens de vooropleiding Docent Drama op het Fontys Tilburg,  had Marisa de smaak van theater al te pakken. Toen ze de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs (kleuters t/m 6e leerjaar) had afgerond, kon ze dan ook niet wachten om te startten aan de opleiding Docent Drama in Arnhem. Het liefst maakte en regisseert ze voorstellingen, zet ze (kunst)projecten op en gaat ze de straat op als typetje. Al snel besloot Marisa de praktijk in te gaan en dit te combineren met een baan in het onderwijs. Uw wens... is haar plezier!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen