De wensappel


De wensappel
Kindervoorstelling
Poppentheater
Muziektheater
Meespeelvoorstelling
Verteltheater
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Particulieren
Speel en pretparken
Kerk
Theater
Zeeland
€ 250 tot € 550
3 tot 9 jaar

Rijdend marionettentheater, met antieke marionetten en live gezongen liedjes!

Tatoe de tovenaar heeft zo'n zin in een appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos? Maar daar weet Tatoe wel wat op om de bosbewoners een lesje te leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag 2 wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet, dan raak je natuurlijk betoverd! En soldaat Rien ... die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits.... waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?

Voor foto's of meer informatie: http://www.lappielapstok.com/theater-kinderanimatie/de-wensappel/

 Liedjes van Lappie Lapstok: https://www.youtube.com/watch?v=gUAoubDrW68

Na afloop is er eventueel nog mogelijk:

- een workshop poppentheater

- een workshop handpoppen maken

- en nog veel meer...

 

Kijk snel op de website!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Bent u op zoek naar een originele invulling van uw (kinder)feest, evenement, festival of educatief project? Lappie Lapstok heeft heel wat recepten in haar keuken! Een beetje bellendril, een tic en een tac theaterstof en een frutseltje uit het husseltje. Even in de oven en verwonder je maar.

Lappie Lapstok verzorgt kinder- en straattheater, kunsteducatie en kinderanimatie. Voor zowel openbare als privégelegenheden.

 

Tijdens de vooropleiding Docent Drama op het Fontys Tilburg,  had Marisa de smaak van theater al te pakken. Toen ze de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs (kleuters t/m 6e leerjaar) had afgerond, kon ze dan ook niet wachten om te startten aan de opleiding Docent Drama in Arnhem. Het liefst maakte en regisseert ze voorstellingen, zet ze (kunst)projecten op en gaat ze de straat op als typetje. Al snel besloot Marisa de praktijk in te gaan en dit te combineren met een baan in het onderwijs. Uw wens... is haar plezier!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen