De Magische Sint Spel Show


Lakei Blij houdt van spelletjes, raadsels en goochelen. Sinterklaas ook. Hij heeft zelfs een raadsel voor de kinderen en ouders die op hem wachten. Sint komt heel graag op bezoek, maar vindt het dan leuk als ieder eerst het raadsel oplost. Laat dat maar aan Lakei Blij over. Die maakt er een gezellig feest van vol leuke opdrachten en trucs. Zeker weten dat het raadsel samen met de kinderen wordt opgelost.

* LET OP! Dit is eeen voorprogramma voor het bezoek van Sint en Pieten (niet inbegrepen, apart te boeken!). Het is van belang dat de artiest na dit programma het speelvlak kan leegmaken voordat Sint en Pieten komen!

Magic Smilng World, Verbinden & Verblijden met Magie en een Lach.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Wil Hendriks (1966) is al vele jaren een gepassioneerd artiest / enterTrainer, die werkt vanuit het hart en graag vanuit een positieve communicatie mensen met elkaar en zichzelf verbindt. Naast diverse acteerwerkzaamheden, hosting en goochelprogramma's werkt Wil ook als coach en trainer op het gebied van emoties en positieve psychologie.

Vanuit zijn bedrijf Magic Smiling World werkt Wil met en voor zowel kinderen als volwassenen, voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Naast zijn betaalde werk is hij ook gepassioneerd vrijwilliger voor Stichting Magic Care, die kwetsbare kinderen (die het minder goed getroffen hebben) helpt met positieve afleiding d.mv. het aanleren van goocheltrucs.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;