Familieconcert: Muzikale Catwalk


Op de muzikale catwalk presenteert het Koninklijk Concertgebouworkest met zijn chef-dirigent Daniele Gatti op 10 juni een wervelende show van betoverende muziekstukken. Dit Familieconcert neemt ons mee op reis langs verre landen, brengt sprookjesfiguren tot leven en speelt dansmuziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Bij Ravel komen Klein Duimpje, een Chinese Prinses en Doornroosje langs. Stravinsky neemt je al dansend mee op reis langs Italië, Spanje en verder. In Tsjaikovski’s Suite 'De notenkraker' horen we de Suikerfee dansen, die ons op reis neemt langs Rusland en Arabië. En de muzikale catwalk duikt overal in de zaal op. Maak de musici en hun instrumenten van dichtbij mee!  

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Het Koninklijk Concertgebouworkest is een van de beste orkesten ter wereld. De bijzondere klank heeft te maken met de Grote Zaal van Het Concertgebouw, maar ook met de manier van samenspelen. Er spelen wel 120 musici in het orkest, maar ze luisteren zo goed naar elkaar dat het orkestklank extra mooi klinkt. De chef-dirigent is Daniele Gatti, hij is de zevende chef sinds de oprichting in 1888.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;