Bloem!


Bloem!
Kindercabaret
Kinderdagverblijf
Basisschool
Voortgezet onderwijs
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Buurthuizen
Speel en pretparken
Gelderland
€ 200 tot € 250
4 tot 44 jaar

Een warme dag. Niet zomaar eentje. Maar een dag om nooit te vergeten. Zo'n dag die je uitnodigt om te duiken, te spartelen en te verkoelen. Een dag die je inééns voor onverwachte verwachtingen zet.

Verkoelend, verfrissend, diep en meeslepend.

Of gewoon...: gezellig, gevoelig en raak.

Wie ben jij? Wie mág je zijn? Hoe kun je zijn? En hoe kijk je jezelf? Een indrukwekkend, maar zeker ook hylarisch, stuk cabaret over zelfbeeld, die jong en oud tot in het hart mag en kan boeien.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

't Begon al in de warme donkere baarmoeder van zijn moeder: Vermaken van mensen en nét even anders denken/ doen dan het gewoonlijke, het gebruikelijke. Dus besloot Hugo via de stuit het levenslicht te aanschouwen.

Dat is in zijn leven tot op heden dan ook niet anders geweest. Niet zozeer dat hij het levenslicht nog steeds met zijn stuit aanschouwt, maar wél dat hij het vermaken van mensen tot zijn doel heeft gemaakt.

Vermaak? Wat is dat? Slechts het laten lachen van mensen? Met de daarbijbehorende dijenkletsers en schuddebuiken? Geenszins, totaal niet, sure not! Vermaak zit hem in de lach, maar zeker ook in de traan.

Via cabaret hoopt hij mensen die beide kanten van de mens zelf te laten linken. En.. daar slaagt hij wonderwel regelmatig in.

Laat je verrassen door hemels theater met een wolkje cabaret. Want achter élk wolkje...? Jawel...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen